gratis verzending & volgende dag in huis

10 kilo afvallen ontdek de nieuwe Slinc. methode

Is het jouw doel om 10 kilo af te vallen? Met Slinc. behaal én behoud je je ideale gewicht. Aan de hand van een duidelijk voedingsplan en een voedingslijst weet je precies waar je aan toe bent. Ter ondersteuning zijn er de Slinc. voedingssupplementen op natuurlijke basis waardoor afvallen voor iedereen haalbaar is. Of je nu 5, 10 of 20 kilo wil afvallen. Slinc. is er voor iedereen.

En dat met gewone, normale producten die je in uit de supermarkt koopt. Je eet crackers met beleg als kaas of vleeswaren als ontbijt en in de middag als lunch. Als tussendoortje eet je een bakje yoghurt met appel of een sinaasappel met een beker Optimel drink en bij je lunch eet je een salade of gesneden rauwkost. Ook in de avond eet je gewoon met je partner of gezin mee. Heel makkelijk dus als je een dieet wilt inpassen in je gezinsleven. Even geen inspiratie? Bij het startpakket van Slinc. zit een kookboek met gezonde recepten. Slinc. laat zien dat je gezond kunt eten én lekker.

Blijf eten en val af

In de gratis online Slinc. recepten zie je dat je eigenlijk alles mag eten als je wilt afvallen. Het gaat om de juiste verhoudingen en porties. Wil jij graag 10 kilo afvallen en wil je inspiratie voor gezonde en slanke recepten? Bekijk de Slinc. recepten >>>

Supplementen

Je eet elke dag 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes, maar je kiest zelf uit de voedingsmiddelenlijst wat je eet. Liever een appel of een peer? Liever kaas op je cracker dan rookvlees? Die keuze is aan jou. Als je op een gezonde manier 10 kilo wilt afvallen, is het belangrijk dat je alle voedingstoffen blijft eten. Alles over Slinc. >>>

Persoonlijk voedingsplan

Om verantwoord af te vallen is een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn voedingssupplementen op natuurlijke basis die ervoor zorgen dat je geen honger hebt, dat je afvalt in je vetmassa en dat je je lekker fit blijft voelen. Slinc. voedingssupplementen >>>

Gezonde voedingstoffen

Als je snel resultaat wilt, is het wel belangrijk dat je alle voedingstoffen blijft eten. Het lichaam heeft nu eenmaal (gezonde) koolhydraten, eiwitten en vetten nodig. Koolhydraten zorgen voor je energie. Letterlijk voor elke beweging die je lichaam maakt, daar zijn koolhydraten voor nodig. Ze zorgen er ook voor dat je kunt nadenken en kunt concentreren. Eiwitten zijn bouwstoffen en zijn belangrijk voor alle cel vernieuwing, zoals voor je spierherstel na sporten, maar ook voor je huidvernieuwing. Goede vetten heb je letterlijk nodig om überhaupt vet te kunnen verbranden.

Dus heel vetarm eten, is helemaal niet goed voor je. Maar ik zeg niet voor niets ‘goede vetten’ er zijn ook genoeg vetten die heel schadelijk voor je zijn, zoals verzadigde vetten en transvetten. En zo zijn ook enkelvoudige koolhydraten níet goed voor je. Dit zijn koolhydraten of anders genoemd: suikers die snel in je bloed worden opgenomen en omgezet worden naar vet. Denk letterlijk aan suiker, honing, snoep, cola maar ook meer verborgen suikers zoals in witbrood, afbakbroodjes, wijn, peperkoek, mueslirepen etc.

10 kilo afvallen op een gezonde manier

Als je op een gezonde manier 10 kilo wilt afvallen, is het belangrijk dat je dus alle voedingstoffen blijft eten. Maar dus wel alle gezonde voedingstoffen. Bij Slinc. volg je een eetritme per dag van 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes (en eventueel nog een klein eetmoment in de avond). Door om de 2 tot 2,5 uur te eten blijft je bloedsuikerspiegel meer stabiel. Geen hoge pieken en lage dalen. Je hebt hierdoor meer energie en je hebt minder honger. Lees meer over een stabiele bloedsuikerspiegel.

Jij kiest dus zélf uit een lijst van gezonde voedingsmiddelen wat je eet. In deze voedingsmiddelenlijst staan dus alleen maar producten die voldoen aan voedingstoffen waar je het lichaam mee voedt.

Snel 10 kilo afvallen

Maar je wil óók snel resultaat. Je wil op een snelle, maar gezonde manier 10 kilo afvallen.

Je eet met Slinc. lager in calorieën. Ter ondersteunnig is er een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn voedingssupplementen op natuurlijke basis.

Gezond 10 kilo afvallen met Slinc. houdt in:

  • gezond eten én snel resultaat
  • 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes
  • gezonde koolhydraten, vetten en eiwitten
  • voedingsplan per dag met eigen keuze uit een voedingslijst
  • stabiele bloedsuikerspiegel
  • aanvulling van plantaardige voedingssupplementen

Wil jij graag 10 kilo afvallen en wil je meer weten over afvallen met Slinc.? Lees meer >>>

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app