gratis verzending & volgende dag in huis


10 kilo afvallen doe je makkelijk met Slinc.

Wil jij graag 10 kilo afvallen? Met Slinc. kun je met normaal eten 10 kilo afvallen in 2 maanden. Dat wil jij toch ook?

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Je eet verdeeld over de dag 6 keer (3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes en een toetje in de avond). Als ontbijt en lunch eet je volkoren crackers, lekker én snel klaar. Er is een makkelijke voedingslijst waar je uit kiest wat je eet. Je maakt dus zelf de keuzes in de crackers, beleg, groente, fruit etc. Zo eet je niet alleen wat je lekker vindt en wat bij jou past, maar het maakt 10 kilo afvallen ook veel makkelijker en leuker.

Ja! Ik wil 10 kilo afvallen ➞ 

Ook in de avond eet je gewoon met je partner of gezin mee. Even geen inspiratie? Bij het startpakket van Slinc. zit een kookboek met gezonde recepten. Slinc. laat zien dat je gezond kunt eten én lekker. Of je nu 10, 15 of 20 kilo wil afvallen. Slinc. is er voor iedereen.

Slinc. biedt jou:

 • Normaal eten en toch 10 kilo afvallen
 • Direct starten met een complete Startbox!
 • Gratis gezonde recepten voor het hele gezin
 • Plantaardige voedingssupplementen ter ondersteuning
 • Makkelijk vanuit huis te volgen
 • Een duidelijk eetschema met voedingslijst

Gezonde voedingsstoffen

Als je snel resultaat wilt, is het wel belangrijk dat je alle voedingsstoffen blijft eten, vooral wanneer je 10 kilo wilt afvallen. Het lichaam heeft nu eenmaal (gezonde) koolhydraten, eiwitten en vetten nodig. Koolhydraten zorgen voor je energie. Letterlijk voor elke beweging die je lichaam maakt, daar zijn koolhydraten voor nodig. Ze zorgen er ook voor dat je kunt nadenken en kunt concentreren. Eiwitten zijn bouwstoffen en zijn belangrijk voor alle cel vernieuwing, zoals voor je spierherstel na sporten, maar ook voor je huidvernieuwing. Goede vetten heb je letterlijk nodig om überhaupt vet te kunnen verbranden. Als je 10 kilo wilt afvallen is het heel belangrijk dat je het op een gezonde manier doet.

10 kilo afvallen op een gezonde manier

Als je op een gezonde manier 10 kilo wilt afvallen, is het belangrijk dat je dus alle voedingsstoffen blijft eten. Maar dus wel alle gezonde voedingsstoffen. Bij Slinc. volg je een eetritme per dag van 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes (en eventueel nog een klein eetmoment in de avond). Door om de 2 tot 2,5 uur te eten blijft je bloedsuikerspiegel meer stabiel. Geen hoge pieken en lage dalen. Je hebt hierdoor meer energie en je hebt minder honger. Lees meer over een stabiele bloedsuikerspiegel.

Jij kiest dus zélf uit een lijst van gezonde voedingsmiddelen wat je eet. In deze voedingsmiddelenlijst staan dus alleen maar producten die voldoen aan voedingsstoffen waar je het lichaam mee voedt. En waarmee jij gezond en verantwoord 10 kilo kan afvallen!

Starten

Nu je weet hoe belangrijk het is dat je voldoende en gezonde voedingsstoffen blijft eten, wil je natuurlijk ook recepten! Recepten die je makkelijk voor het hele gezin kan maken. Want 10 kilo afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner.

Met de Slinc. Startbox ontvang je niet alleen een totaalpakket voor het afvallen, maar ook een superhandig kookboek: Slank & Gezond. Vol met gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin!

Recepten om mee af te vallen, voor het hele gezin:

Slinc. bestaat al meer dan 15 jaar en heeft al meer dan 10.000 vrouwen geholpen met afvallen

10 kilo afgevallen voor en na

Wat eet je dan met Slinc.?

Je eet vooral veel! En toch 10 kilo afvallen? Je gaat vooral anders eten. Het is belangrijk dat je voedzaam voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadigingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

 

Snel 10 kilo afvallen

Maar je wil óók snel resultaat. Je wil op een snelle, maar gezonde manier 10 kilo afvallen. Je eet met Slinc. lager in calorieën. Ter ondersteuning is er een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn voedingssupplementen op natuurlijke basis.

Gezond 10 kilo afvallen met Slinc. houdt in:

 • Gezond eten én snel resultaat
 • 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes
 • Gezonde koolhydraten, vetten en eiwitten
 • Voedingsplan per dag met eigen keuze uit een voedingslijst
 • Stabiele bloedsuikerspiegel
 • Aanvulling van plantaardige voedingssupplementen

10 kilo afvallen

Ja, ik wil 10 kilo afvallen!

Met de Slinc. Startbox voor 4 weken ben je helemaal ready, set… go! Alle informatie die je nodig hebt om te starten met 10 kilo afvallen, vind je terug in het bijgevoegde instructieboek. Het kookboek Slank & Gezond zit er ook bij en die is superhandig in de keuken. Een receptenboek vol met gezonde, makkelijke recepten waar het hele gezin uit kan mee eten. Met het startpakket ontvang je een totaal pakket van en kun je direct starten met afvallen. Waar wacht je nog op? Start met makkelijk en gezond 10 kilo afvallen!

Blijf eten en val af

In de gratis online Slinc. recepten zie je dat je eigenlijk alles mag eten als je wilt afvallen. Het gaat om de juiste verhoudingen en porties. Wil jij graag 10 kilo afvallen en wil je inspiratie voor gezonde en slanke recepten? Bekijk de Slinc. recepten >>>

Supplementen

Je eet elke dag 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes, maar je kiest zelf uit de voedingsmiddelenlijst wat je eet. Liever een appel of een peer? Liever kaas op je cracker dan rookvlees? Die keuze is aan jou. Als je op een gezonde manier 10 kilo wilt afvallen, is het belangrijk dat je alle voedingstoffen blijft eten. Alles over Slinc. >>>

Persoonlijk voedingsplan

Om verantwoord af te vallen is een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn voedingssupplementen op natuurlijke basis die ervoor zorgen dat je geen honger hebt, dat je afvalt in je vetmassa en dat je je lekker fit blijft voelen. Slinc. voedingssupplementen >>>