gratis verzending & volgende dag in huis


15 kilo afvallen doe je makkelijk met Slinc.

Afslankcoach Slinc.Afslankcoach Rachel Hulshof

Wil je graag 15 kilo afvallen? Met Slinc. kun je normaal eten en toch 15 kilo afvallen in slechts 4 maanden. Snel, maar wel verantwoord. Een dieet waarbij je geen honger hebt en dat je makkelijk volhoudt. Als je 15 kilo wilt afvallen, snap ik dat de verleiding groot is om te kiezen voor een dieet dat nog sneller gaat. Er zijn diëten die zelfs 15 kilo afvallen in 3 maanden beloven.

Maar om dat te bereiken is het nodig om een laag calorie dieet, maaltijdvervangers, sapkuren of een detoxkuur te volgen. Natuurlijk val je dan snel af, maar vraag jezelf ook af: hou je dat wel vol? In het begin ben je enorm gemotiveerd, maar als je elke dag honger ervaart, zul je het toch opgeven. Daarnaast is bij dit soort diëten de kans groot dat je de kilo’s erna weer snel aankomt, omdat het zo afwijkt van jouw eetgewoonten.

Mijn advies is daarom voor 15 kilo afvallen om een dieet te volgen dat je langere tijd goed vol kunt houden. Slinc. helpt jou 15 kilo af te vallen op een hele makkelijk manier. Maak met Slinc. jouw start naar een gezonder leven en voel je snel weer lekker in je vel.

15 kilo afvallen schema

Met het eetschema van Slinc. heb je geen zorgen meer over wat je kan eten tijdens een dieet. Je blijft alles eten wat het lichaam nodig heeft, verdeeld over zes eetmomenten op een dag. Met drie hoofdmaaltijden, twee tussendoortjes en een toetje in de avond. Er is een makkelijke voedingslijst waar je uit kunt kiezen, waardoor je zelf de keuzes maakt in beleg, groenten, fruit etc. Door zelf de keuzes te maken eet je niet alleen wat je lekker vindt maar het maakt 15 kilo afvallen ook veel leuker en makkelijker.

Ja! Ik wil 15 kilo afvallen ➞ 

Je hoeft niet apart voor jezelf te koken. Je eet in de avond gewoon met je partner of gezin mee, wel zo makkelijk. In de Startbox zit een kookboek met gezonde en lekkere recepten. Slinc. laat zien dat gezond eten juist heel lekker kan zijn. Of je nu 15 kilo wil afvallen of 20 kilo, Slinc. is er voor iedereen.

Wat Slinc. jou biedt:

 • Normaal eten en toch 15 kilo afvallen
 • Direct starten met een complete Startbox
 • Gratis gezonde recepten voor het hele gezin
 • Extra ondersteuning met plantaardige voedingssupplementen
 • Makkelijk vanuit huis te volgen
 • Een duidelijk eetschema met voedingslijst

Gezonde voedingsstoffen bij afvallen

Wil je snel resultaat zien bij het afvallen van 15 kilo? Kies niet voor een streng dieet, maar zorg juist dat je alle voedingsstoffen blijft eten. Het lichaam heeft nu eenmaal (gezonde) koolhydraten, eiwitten en vetten nodig.

Koolhydraten zijn de brandstof voor je lichaam: elke beweging die je maakt komt uit de energie die je uit koolhydraten haalt. Ze zorgen er ook voor dat je kunt nadenken en kunt concentreren.

Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam: ze ondersteunen spierherstel na sporten, huidvernieuwing en algehele cel vernieuwing. Goede vetten heb je letterlijk nodig om überhaupt vet te kunnen verbranden. Als je 15 kilo wil afvallen is een gezonde aanpak heel belangrijk zodat je vet verbrandt op een verantwoorde manier.

Snel en gezond 15 kilo afvallen

De veelgemaakte fout bij snel 15 kilo afvallen is juist te weinig eten. Als je dan geen resultaat ziet op de weegschaal, krijg je vaak de neiging om nóg minder te eten. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar te weinig eten zorgt er juist voor dat het lichaam vetten vasthoudt. Daarnaast verlaagt de stofwisseling doordat je weinig eet. Een lage stofwisseling betekent een lage verbranding, dus ook geen vetverbranding. En dat is juist wat je wilt: vet verbranden.

Als je op een gezonde manier 15 kilo wilt afvallen, is het dus belangrijk dat je alle voedingsstoffen blijft eten. Op deze manier voed je het lichaam optimaal, schiet de stofwisseling omhoog en dus ook de vetverbranding.

Ik hoor vaak in mijn begeleiding terug ‘wat moet ik veel eten!’. Je eet met Slinc. inderdaad veel, maar je valt toch 15 kilo af. Slinc. laat je vooral anders eten, met voedzame producten die je lichaam optimaal laten werken. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Stabiele bloedsuikerspiegel

Naast dat je met Slinc. alle gezonde voedingstoffen binnenkrijgt, eet je om de 2 tot 2,5 uur. Hierdoor blijft je bloedsuikerspiegel meer stabiel. Geen hoge pieken en lage dalen. Je hebt hierdoor meer energie en je hebt minder honger. 15 kilo afvallen hoeft zeker niet moeilijk te zijn, als je een dieet als makkelijk ervaart.

Als je langer bezig bent met een dieet is het belangrijk om variatie aan te brengen in je eetpatroon. Dit helpt om je lichaam te blijven triggeren om hard te werken en te voorkomen dat je vastloopt in je afvalproces. Slinc.’s eetschema is opgebouwd uit genoeg variërende maaltijden per dag en zorgt voor stabiele bloedsuikers, waardoor je dit dieet makkelijk lang volhoudt.

Starten met gezonde recepten

Het is dus belangrijk om gezonde en voldoende voedingsstoffen te eten als je 15kg wilt afvallen. Slinc. maakt het makkelijk met recepten voor het hele gezin. Dit maakt afvallen nog makkelijker, want je niet voor jezelf apart te koken. Met gezonde en lekkere recepten eet je samen met je partner of gezin. Met de Slinc. Startbox ontvang je niet alleen een totaalpakket voor het afvallen, maar ook een superhandig kookboek: Slank & Gezond. 15 kilo afvallen was nog nooit zo gemakkelijk.

Recepten om mee af te vallen, voor het hele gezin:

15 kilo afvallen voor en na

‘Ik viel bijna 15 kilo af en ik was nog slanker dan voor mijn zwangerschap’, vertelt Jolanda. Zij is een van de vele vrouwen die Slinc. heeft geholpen met 15 kilo afvallen. Slinc. bestaat al meer dan 15 jaar en heeft al meer dan 10.000 vrouwen geholpen met afvallen.

15 kilo afvallen voor en na

Snel 15 kilo afvallen

Maar je wil óók snel resultaat. 15 kilo afvallen op een snelle, maar gezonde manier. Daarom is er met Slinc. ondersteuning de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn voedingssupplementen op natuurlijke basis die je helpen bij het afvallen.

Slinc. Shaper

Een hongergevoel is de grootste vijand als je wilt afvallen. Als je honger hebt terwijl je dieet, is het moeilijker om verleidingen te weerstaan.  Het supplement Slinc. Shaper (aminozuren) onderdrukt op een natuurlijke manier het hongergevoel. Je kunt verleidingen beter weerstaan en je houdt het dieet beter en makkelijker vol.

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, die van nature de eigenschap hebben dat het hongergevoel onderdrukt. Eiwitten behouden tegelijk ook het spiermassa, waardoor je verantwoord afvalt.

Slinc. Fit

Herken je dat: je bereikt een bepaald gewicht en dan val je niet meer af? Dat moment dat je bezig bent met een dieet en dan een tijd blijft ‘hangen’ op hetzelfde gewicht. Dit wordt vaak veroorzaakt door een tekort aan vitaminen en mineralen.

Bij elk proces in het lichaam worden vitaminen en mineralen aangesproken. Als die uitgeput raken, voel jij je niet alleen futloos, maar stopt het lichaam ook met vet verbranden. Een onterecht onderschat supplement tijdens afvallen.

Gezonde voeding

Maar met supplementen alleen ben je er nog niet natuurlijk. Je voedingspatroon moet ook kloppen als je kilo’s wilt afvallen. Weet jij niet goed hoe je het moet aanpakken? Slinc. maakt het makkelijk voor je.

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, geen maaltijdvervangers. Door voedzaam te eten behoud je een stabiele bloedsuikerspiegel en voel je je langer verzadigd. Dit betekent dat je geen grote porties hoeft te eten, meer energie krijgt en een fitter gevoel hebt.

Jij bepaalt zelf uit een lijst van gezonde voedingsmiddelen wat je eet waardoor je variatie behoudt. Deze voedingsmiddelenlijst bevat alleen maar producten die voldoen aan voedingsstoffen waar je het lichaam mee voedt. En waarmee jij gezond, gevarieerd en verantwoord 15 kilo kan afvallen.

Gezond 15 kilo afvallen met Slinc. houdt in:

 • Gezond eten én snel resultaat
 • 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes
 • Gezonde koolhydraten, vetten en eiwitten
 • Voedingsplan per dag met eigen keuze uit een voedingslijst
 • Stabiele bloedsuikerspiegel
 • Aanvulling van plantaardige voedingssupplementen

15 kilo afvallen in 3 maanden

Ja, ik wil 15 kilo afvallen!

Met de Slinc. Startbox voor vier weken ben je helemaal ready, set… go! Deze box bevat alles wat je nodig hebt aan informatie om te beginnen met 15 kilo afvallen. Van een instructieboek, waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt, tot een kookboek vol met gezonde en makkelijke recepten die het hele gezin zal smaken. Met het startpakket ontvang je een totaal pakket van en kun je direct starten met afvallen. Waar wacht je nog op? Start met makkelijk en gezond 15 kilo afvallen!

Slinc.

In de gratis online Slinc. recepten zie je dat je eigenlijk alles mag eten als je wilt afvallen. Het gaat om de juiste verhoudingen en porties. Wil jij graag 15 kilo afvallen en wil je inspiratie voor gezonde en slanke recepten? Bekijk de Slinc. recepten >>>

Supplementen

Je eet elke dag 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes, maar je kiest zelf uit de voedingsmiddelenlijst wat je eet. Liever een appel of een peer? Liever kaas op je cracker dan rookvlees? Die keuze is aan jou. Als je op een gezonde manier 15 kilo wilt afvallen, is het belangrijk dat je alle voedingstoffen blijft eten. Alles over Slinc. >>>

Voedingsplan

Om verantwoord af te vallen is een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn voedingssupplementen op natuurlijke basis die ervoor zorgen dat je geen honger hebt, dat je afvalt in je vetmassa en dat je je lekker fit blijft voelen. Slinc. voedingssupplementen >>>

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, voedings- en afslankcoach. Ik begeleid al meer dan 15 jaar vrouwen en mannen in afvallen met Slinc. in mijn afslankstudio in Eindhoven en online met Slinc. Zelf verloor ik 19 kilo met Slinc. en dat inspireerde mij dat om zelf vrouwen te helpen in hun strijd met de kilo’s. Ik ben nu na jaren nog steeds op gewicht en heb mijn balans gevonden in voeding. Met afvallen met Slinc. help ik je die 15 kilo kwijt te raken op een makkelijke en gezonde manier.