gratis verzending & volgende dag in huis


20 kilo afvallen doe je makkelijk met Slinc.

Afslankcoach Slinc.Afslankcoach Rachel Hulshof

Als je 20 kilo wilt afvallen, snap ik dat de verleiding groot is om te kiezen voor snelheid. Zo zijn er diëten die 20 kilo afvallen in 10 weken beloven. Maar om dat te bereiken is het nodig om een laag calorie dieet, maaltijdvervangers (proteïnedieet) of zelfs een sapkuur te volgen. Natuurlijk val je dan snel af, maar ben eerlijk naar jezelf: zo’n dieet houd je niet lang vol.

In mijn begeleiding hoor ik vaak over dit soort diëten: ‘Ik heb honger’ of ‘Ik heb enorm behoefte in eten waar ik mijn tanden in kan zetten: een boterham, fruit of een cracker.’ In het begin ben je enorm gemotiveerd, maar een te streng dieet houd je niet lang vol en geef je snel op. Daarnaast is bij dit soort diëten de kans groot dat je de kilo’s erna weer snel aankomt zodra je weer normaal gaat eten. Omdat het zo afwijkt van je normale eetpatroon.

Om succesvol 20 kilo af te vallen, is daarom mijn advies om te kiezen voor een dieet dat je op een makkelijke manier lang vol kunt houden. Wil jij graag 20 kilo afvallen op een snelle maar verantwoorde manier? Je kunt met Slinc. normaal eten en toch 20 kilo afvallen in vijf maanden. Ga voor een gezondere, energiekere en zelfverzekerdere jij!

20 kilo afvallen schema

Slinc. maakt het makkelijk voor je. Met het eetschema van Slinc. heb je geen zorgen over wat je gaat eten. Het schema is duidelijk en makkelijk te volgen. De dag is verdeeld in zes maaltijden, waaronder drie hoofdmaaltijden, twee tussendoortjes en een toetje in de avond.

In de ochtend en de middag eet je volkoren crackers, lekker én snel klaar. Aangevuld met een handige voedingslijst waaruit je zelf je keuzes maakt in groenten, fruit, crackers, beleg etc. Je eet niet alleen wat jij lekker vindt en wat bij je past, maar het maakt 20 kg afvallen ook veel makkelijker en leuker. 

Ja! Ik wil 20 kilo afvallen ➞ 

En niks apart voor jezelf koken, in de avond eet je gewoon mee met je partner of gezin. Even geen inspiratie voor een gezond en lekker recept? Bij het startpakket van Slinc. zit een kookboek met gezonde recepten. Slinc. laat zien dat gezond eten niet saai maar juist heel lekker kan zijn. Of je nu 20 kilo af wil vallen of 15, Slinc. is er voor iedereen.

Wat Slinc. jou biedt:

 • Normaal eten en toch 20 kilo afvallen
 • Direct starten met een complete Startbox!
 • Gratis gezonde recepten voor het hele gezin
 • Extra ondersteuning met plantaardige voedingssupplementen
 • Makkelijk vanuit huis te volgen
 • Een duidelijk eetschema met voedingslijst

Gezonde voedingsstoffen bij het afvallen

Wil je snel resultaat zien wanneer je 20 kilo gaat afvallen? Zorg dat je alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt zoals koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten. Dit zorgt voor een hoge stofwisseling en daarmee dus ook een hoge vetverbranding. En dat is precies wat je wilt. Normaal eten en toch snel resultaat. Je kunt met Slinc. 20 kg af in 5 maanden afvallen.

Ben niet bang om koolhydraten te eten, ze zijn de brandstof voor het lichaam. Elke beweging die je maakt komt uit de energie die je uit koolhydraten haalt. Ze zorgen er ook voor dat je kunt nadenken en kunt concentreren. 

Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam: ze ondersteunen spierherstel na sporten, huidvernieuwing en algehele cel vernieuwing. En ja, ook (onverzadigde) vetten heb je nodig. Je hebt deze letterlijk nodig om überhaupt vet te kunnen verbranden. Met Slinc. val je gezond 20 kilo af. Deze gezonde aanpak zorgt ervoor dat je op een verantwoorde manier vet verbrandt.

Snel en gezond 20 kilo afvallen

Een veelgemaakte fout bij snel 20 kilo afvallen, is te weinig eten. Als het resultaat op de weegschaal een week tegenvalt, kun je de neiging hebben om zelfs nog minder te eten. Maar hoe gek het ook klinkt: te weinig eten vertraagt juist het afvalproces.

Als je op een gezonde manier 20 kilo wilt afvallen, is het belangrijk dat je alle voedingsstoffen blijft eten. Maar dus wel alle gezonde voedingsstoffen. Jij bepaalt zelf welke gezonde en gevarieerde voedingsmiddelen je eet uit de speciaal samengestelde lijst. Deze lijst bevat alleen producten die rijk zijn aan voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Hierdoor kan je gezond en gevarieerd afvallen, met als resultaat een gewichtsverlies van 20 kilo.

Eet voldoende voedzaam

Ik hoor vaak in mijn begeleiding terug ‘wat moet ik veel eten!’. Je eet met Slinc. inderdaad veel, maar je valt toch 20 kilo af. Slinc. laat je vooral anders eten, met voedzame producten die je lichaam optimaal laten werken. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Bij Slinc. volg je een eetritme per dag van 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes (en eventueel nog een klein eetmoment in de avond). Door om de 2 tot 2,5 uur te eten blijft je bloedsuikerspiegel stabiel. Geen hoge pieken en lage dalen. Je hebt hierdoor meer energie en je hebt minder honger. 

Als je 20 kilo wilt afvallen, ben je een langere periode bezig met een dieet. Je bent daardoor sneller geneigd om in een automatische piloot verder te gaan. Maar het is belangrijk om variatie aan te brengen in je eetpatroon om je lichaam te blijven uitdagen en voorkomen dat je vastloopt in het afvalproces. Slinc. eetschema bevat genoeg variërende maaltijden per dag en zorgt voor een stabiele bloedsuiker, waardoor 20 kilo afvallen makkelijk vol te houden is.

20 kilo afvallen voor en na

‘Ik viel 20 kilo af na mijn 50ste! Het kan echt.’ vertelt Lisette. Zij is een van de vele vrouwen die Slinc. heeft geholpen met 20 kilo afvallen. Slinc. bestaat al meer dan 15 jaar en heeft al meer dan 10.000 vrouwen geholpen met afvallen.

20 kilo afvallen voor en na

Starten met makkelijke en gezonde recepten

Eet dus voldoende en gezonde voedingsstoffen om succesvol af te vallen. Heb je inspiratie nodig voor de avondmaaltijd? Slinc. heeft gezonde recepten die je makkelijk voor het hele gezin kan maken. Zelfs kinderen smullen mee. Doordat je niet apart voor jezelf hoeft te koken, maakt dit 20 kilo afvallen nog makkelijker. 

Met de Slinc. Startbox ontvang je niet alleen een totaalpakket voor het afvallen, maar ook een superhandig kookboek: Slank & Gezond. Vol met gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin.

Recepten om mee af te vallen, voor het hele gezin:

'Ik eet veel en toch 20 kilo afvallen!'

Je hoort het goed. Je eet vooral veel met Slinc.! ‘En dan toch 20 kilo afvallen?’ Hoor ik je denken. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar dat is precies hoe het werkt. Als je namelijk meer voedzaam eet, creeër je een hoge (vet)verbranding. En dat zie je terug op de weegschaal en voel je in je kleding. Eindelijk zie je die overtollige kilo’s verdwijnen.

Je eet gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig voedzame maaltijden te eten, houd je jouw bloedsuikerspiegel stabiel. Hierdoor heb je langer een vol gevoel, eet je minder grote porties en voel je je fitter.

Snel 20 kilo afvallen

Maar je wil óók snel resultaat. 20 kilo afvallen op een snelle, maar gezonde manier. Daarom is er met Slinc. ondersteuning de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn voedingssupplementen op natuurlijke basis die je helpen bij het afvallen.

Slinc. Shaper

Een hongergevoel is de grootste vijand als je wilt afvallen. Als je honger hebt terwijl je dieet, is het moeilijker om verleidingen te weerstaan.  Het supplement Slinc. Shaper (aminozuren) onderdrukt op een natuurlijke manier het hongergevoel. Je kunt verleidingen beter weerstaan en je houdt het dieet beter en makkelijker vol.

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, die van nature de eigenschap hebben dat het hongergevoel onderdrukt. Eiwitten behouden tegelijk ook het spiermassa, waardoor je verantwoord afvalt.

Slinc. Fit

Herken je dat: je bereikt een bepaald gewicht en dan val je niet meer af? Dat moment dat je bezig bent met een dieet en dan een tijd blijft ‘hangen’ op hetzelfde gewicht. Dit wordt vaak veroorzaakt door een tekort aan vitaminen en mineralen.

Bij elk proces in het lichaam worden vitaminen en mineralen aangesproken. Als die uitgeput raken, voel jij je niet alleen futloos, maar stopt het lichaam ook met vet verbranden. Een onterecht onderschat supplement tijdens afvallen.

20 kg afvallen

Maar met supplementen alleen ben je er nog niet natuurlijk. Je voedingspatroon moet ook kloppen als je kilo’s wilt afvallen. Weet jij niet goed hoe je het moet aanpakken? Slinc. maakt het makkelijk voor je.

Gezond 20 kilo afvallen met Slinc. houdt in:

 • Gezond eten én snel resultaat
 • 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes
 • Gezonde koolhydraten, vetten en eiwitten
 • Voedingsplan per dag met eigen keuze uit een voedingslijst
 • Stabiele bloedsuikerspiegel
 • Aanvulling van plantaardige voedingssupplementen

Ja, ik wil 20 kilo afvallen!

Met de Slinc. Startbox voor vier weken ben je helemaal klaar om te beginnen met afvallen. Maak met deze box kennis met Slinc. Deze box bevat alles wat je nodig hebt om een eerste start te maken in 20 kilo afvallen. Een duidelijk instructieboek en kookboek vol met gezonde en makkelijke recepten voor het gehele gezin. Met het startpakket van Slinc. ontvang je een compleet pakket om direct mee te beginnen. Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met makkelijk en gezond 20 kilo afvallen!

Slinc.

In de gratis online Slinc. recepten zie je dat je eigenlijk alles mag eten als je wilt afvallen. Het gaat om de juiste verhoudingen en porties. Wil jij graag 20 kilo afvallen en wil je inspiratie voor gezonde en slanke recepten? Bekijk de Slinc. recepten >>>

Supplementen

Je eet elke dag 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes, maar je kiest zelf uit de voedingsmiddelenlijst wat je eet. Liever een appel of een peer? Liever kaas op je cracker dan rookvlees? Die keuze is aan jou. Als je op een gezonde manier 20 kilo wilt afvallen, is het belangrijk dat je alle voedingstoffen blijft eten. Alles over Slinc. >>>

Voedingsplan

Om verantwoord af te vallen is een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn voedingssupplementen op natuurlijke basis die ervoor zorgen dat je geen honger hebt, dat je afvalt in je vetmassa en dat je je lekker fit blijft voelen. Slinc. voedingssupplementen >>>

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, voedings- en afslankcoach. Ik begeleid al meer dan 15 jaar vrouwen en mannen in afvallen met Slinc. in mijn afslankstudio in Eindhoven en online met Slinc. Zelf verloor ik 19 kilo met Slinc. en dat inspireerde mij dat om zelf vrouwen te helpen in hun strijd met de kilo’s. Ik ben nu na jaren nog steeds op gewicht en heb mijn balans gevonden in voeding. Met afvallen met Slinc. help ik je 20 kilo af te vallen op een makkelijke, gezonde en verantwoorde manier.