×

gratis verzending & volgende dag in huis

Koude pastasalade met geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 gram Honig vezelrijk fusilli
  • 150 gram rucola
  • 8 zongedroogde tomaten
  • 2 eetlepels olijven
  • 1 rode ui
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 3 el olijfolie
  • 1 el witte balsamico
  • Peper en zout

 

Bereiding
Kook de pasta gaar in ruim water met zout. Snij de ui in ringen en snij de zongedroogde tomaten in stukjes. Doe de uien, olijven, tomaatjes samen met de rucola in een kom. Voeg de afgekoelde pasta toe en meng het geheel door elkaar. Maak een dressing van de olie, azijn en wat peper en zout en meng dit door de salade. Verkruimel de geitenkaas over de salade.

Dit is een prima maaltijdsalade en kun je ook gebruiken tijdens Fase 1 van Slinc. Er zitten ingrediënten in die je niet kent uit je lijstje. Het zijn vettere producten, maar dat geeft niet, want je eet verder geen koolhydraten (rijst, pasta of aardappelen) bij dit gerecht.

Reageer op dit bericht