BETAAL MET IDEAL GRATIS VERZENDING

Aziatische roerbakreepjes met oesterzwammen

Ingrediënten voor 2 personen

  • 100 gram zilvervliesrijst
  • 100 gram oesterzwammen
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 100 gram taugé
  • Een halve gele en een halve rode paprika
  • 200 gram bieflap
  • Stukje gemberwortel
  • 1 el olie
  • 1 theelepel sambal
  • 1 el ketjap

 

Bereiding

Kook de rijst zoals aangegeven staat op de verpakking. Schil ondertussen het stukje gemberwortel en snijd het klein. Snijd de oesterzwammen en paprika’s in repen en de champignons in plakken. Snijd de bieflap in smalle reepjes. Verhit de olie in een wokpan en bak hierin op hoog vuur het vlees. Voeg de sambal, gember en ketjap toe en bak deze even mee. Voeg dan de paddenstoelen en de taugé toe en verwarm het geheel al omscheppend op hoog vuur.

Heb je gember over? Je kunt gember gemakkelijk in de diepvries bewaren! Verpakt in kleine porties.

Reageer op dit bericht