gratis verzending & volgende dag in huis


5 kilo afvallen: dat doe je in 7 stappen

Iedere vrouw herkent dat wel, dat je nét een paar kilo lichter wil zijn. Je kleding zit fijner en je krijgt meer zelfvertrouwen. Het is niet zo dat je 10 of 15 kilo moet afvallen en toch lukt het je niet om die 5 kilo af te vallen. Hoe kan dat toch?

Help mij! Ik wil 5 kilo afvallen ➞ 

Het aller belangrijkste is dat je natuurlijk weet hoé je het moet aanpakken. Maar hoe ziet een goed eetprogramma er eigenlijk uit? Ik heb veel vrouwen die onder mijn begeleiding willen afvallen die aangeven: ‘Maar ik eet heel gezond hoor!’ Maar het gaat niet alleen om gezond eten. Om succesvol 5 kilo af te vallen moet je de volgende 7 stappen toepassen.

 • Stap 1 – eet elke 2 tot 2,5 uur
 • Stap 2 – drink 1,5 tot 2 liter water
 • Stap 3 – eet voedzame producten
 • Stap 4 – Varieer
 • Stap 5 – drink geen alcohol
 • Stap 6 – snoep niet
 • Stap 7 – beweeg

Wil jij graag 5 kilo afvallen?

Of je nu 5 kilo wilt afvallen of 10 of 20 kilo, deze stappen zijn heilig. En alle stappen zijn allemaal nét zo belangrijk. Je hebt snel de neiging om alleen maar te denken in uitzonderingen. Als je een week een dieet hebt gevolgd en geen resultaat hebt, ga je alleen maar na wat je die week ‘fout’ hebt gedaan. Een keer friet gegeten, een wijntje gedronken, een klein stukje gebak gegeten.

Herkenbaar? Ik krijg dan ook vaak de reactie “Ik had maar 1 wijntje gedronken, dat kan toch niet van dat ene glas zijn dat ik niet ben afgevallen?’ Nee, zeker niet. Het is nooit maar 1 ding. Het is altijd én, én, én. Dat je dag 3 je tussendoortje was vergeten, dat je dag 4 minder water had gedronken, dat je dag 5 pas om 14.00 uur had geluncht, waardoor er veel te veel tijd tussen je maaltijden zat én dat je op dag 6 een wijntje had gedronken. Alle 7 stappen moet je zo goed mogelijk volgen om goed resultaat te halen.

gezond 5 kilo afvallen

En dan is het nog steeds zo, dat ook al volg je alle stappen exact zoals het er staat, dan kan het weekresultaat per week alsnog verschillen. Want je lichaam is geen exacte wetenschap. Er zijn meer factoren van invloed op afvallen dan alleen voeding en beweging. Vaak ook factoren waar we soms geen invloed op hebben, zoals de vrouwelijke cyclus, hormonen, stress, het weer (koud of warm), nachtrust, stofwisseling etc.

Ongeacht hoe deze factoren voor jou zijn, voor iedereen die 5 kilo wil afvallen, geldt dat deze 7 stappen het beste resultaat geven dat voor jouw lichaam haalbaar is.

5 kilo afvallen met de 7 stappen plan

Maar wát moet je dan precies eten? Uit welke producten kun je het beste kiezen? Je hoeft niet voor jezelf uit te pluizen hoe je deze stappen allemaal precies goed toepast. Het 7-stappen plan is uitgewerkt in het voedingsprogramma Slinc. Je ontvangt een makkelijk dagprogramma dat bestaat 6 eetmomenten. Elke 2 tot 2,5 uur eet je voedzame producten uit de voedingsmiddelenlijst waar je zelf uit kiest. In het begeleidende boekje staat alles wat je moet weten om succesvol 5 kilo af te vallen. Het is een heel duidelijk boekje waar alle informatie in staat. De voedingssupplementen van Slinc. zijn ter ondersteuning.5 kilo afvallen

Met het startpakket van Slinc. heb je dus genoeg in huis om die 5 kilo af te vallen. Met Slinc. ontvang je:

 • Begeleidend boekje waar alle informatie in staat om te starten
 • Duidelijke eetschema per dag
 • Voedingsmiddelenlijst waar je uit kunt kiezen
 • Receptenboek Slinc. Slank & Gezond met makkelijke en lekkere recepten voor het hele gezin
 • Plantaardige voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit die ervoor zorgen dat je geen honger hebt en je lekker fit voelt
 • Gratis Slinc. app ter ondersteuning
 • Toegang tot nog meer gratis recepten online

slinc bestellen

 

 

Ja, ik wil graag 5 kilo afvallen

Dan wacht niet langer en start met Slinc. Je hoeft zelf niet na te denken over hoe je de 7 stappen gaat inpassen in jouw leven. Slinc. heeft alles al voor je uitgewerkt met een makkelijk dagschema en een voedingslijst waar je zelf uit kiest wat je eet. En je kookt vanuit het kookboek makkelijk voor het hele gezin. Gezonde en lekker recepten.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!