gratis verzending & volgende dag in huis

Afslankcapsules Slinc. kopen

De afslankcapsules Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunen het afvallen met normaal eten. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren (eiwitten). Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Met de Slinc. Fit krijg je een aanvulling van vitaminen en mineralen binnen.

De afslankcapsules zijn een aanvulling op het Slinc. Fase 1 eetprogramma. Je blijft normaal eten, je haalt alles in de supermarkt, dus geen maaltijdvervangers. Slinc. biedt je op deze manier een totaalprogramma van voeding, afslankcapsules, advies, recepten en een gratis app. Alles om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk kunt afvallen.

Slinc. Fase 1 Afslanken geeft in het begeleidende boekje aan hoe je eetprogramma eruit ziet. Je eet om de 2 tot 2,5 uur. En gewoon normaal eten: crackers, fruit, yoghurt, groente, vlees, vis, pasta, rijst, aardappelen etc. De Slinc. Shaper en Fit zijn geheel afgestemd op het voedingsprogramma. De afslankcapsules kun je kopen via de webshop of via een van onze 40 Slinc. resellers in Nederland en België.

Slinc. Shaper en Slinc. Fit

De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren; dit zijn de bouwstenen van eiwitten. Afvallen met een aanvulling van aminozuren zorgt ervoor dat je vet verliest en geen spiermassa. Het is belangrijk om je spiermassa intact te houden om jojo-effect te voorkomen. Eiwitten zorgen er tevens voor dat je een langer een vol gevoel hebt. Met de Slinc. Fit krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen.

Een aanvulling van vitaminen en mineralen zorgt ervoor dat je gedurende de dag voldoende energie hebt. Tevens draagt het mineraal Chroom in de Slinc. Fit bij aan een stabielere bloedsuikerspiegel, zodat je ook minder zin hebt in zoete dingen.

De afslankcapsules zijn op plantaardige basis en kun je daarom zolang gebruiken als je wilt.

Afslankcapsules bestellen

Wil jij graag afvallen en starten met Slinc? Je kunt de afslankcapsules gemakkelijk bestellen via de webshop of via een van onze 40 Slinc. resellers in Nederland en België.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app