gratis verzending & volgende dag in huis


Afslanken: hoe pak je dat aan?

Rachel Hulshof Slinc. Afslankcoach Rachel Hulshof

Als afslankcoach begeleid ik al meer dan 15 jaar vrouwen en mannen in afslanken. Heb jij ook al van alles geprobeerd om af te vallen? Of misschien lukt het je wel, maar kom je daarna de kilo’s weer snel aan? De grootste fout die ik het meeste hoor in mijn begeleiding als je wilt afslanken, is simpelweg te weinig eten.

Herken jij je in de volgende uitspraken?

  • Ik houd een dieet niet vol
  • Ik heb altijd veel honger als ik lijn
  • Ik start elke maandag opnieuw
  • De kilo’s gaan er wel af, maar ze komen er daarna weer snel terug aan

Herken jij dit? Ik vertel je in dit artikel hoe dit komt, maar vooral: hoe je deze vicieuze cirkel doorbreekt.

Ik wil afslanken maar het lukt niet!?

Als je wil afslanken, maar het lukt niet, is dit vaak een gevolg omdat je simpelweg te weinig eet op een dag. Het lichaam krijgt daardoor dagelijks te weinig voedingstoffen binnen, waardoor er tekorten ontstaan. Dit heet in vaktermen: dagelijkse ondervoeding.

In plaats van kilo’s afslanken, blijf je juist gelijk in gewicht. Het lichaam houdt bij een voedingstekort de vetreserves juist vast. Het heet niet voor niets: vet ‘reserves’. Het gevolg is dat je niet of nauwelijks afslankt en gelijk blijft in gewicht.

Snel vermageren in korte tijd

Een tekort kan ook ontstaan door eenzijdig te eten zoals bijvoorbeeld bij een eiwitdieet. Een proteïnedieet met maaltijdvervangers, zoals PS. food & lifestyle of het 1 op 1 dieet, klinkt heel aantrekkelijk: je vermagert snel en je hebt geen honger. Maar wat je eigenlijk doet, is heel eenzijdig eten.

Je eet voornamelijk alleen maar eiwitten. Je lichaam heeft ook koolhydraten en vetten nodig. Er ontstaat dus opnieuw een tekort. Die rekening presenteert zich vaak erna als je klaar bent met het dieet. Je valt wel af, maar de kilo’s komen er ook weer heel snel weer aan.

Mijn advies voor succesvol afslanken

Als je succesvol wil afslanken, is het belangrijk dat je het lichaam blijft voeden met alle voedingstoffen. Mijn advies als afslankcoach is voor een dieet te kiezen dat het lichaam voorziet in alle macro nutriënten: eiwitten, koolhydraten en vetten. Alles wat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Het lichaam werkt hard, dus ook de stofwisseling gaat op deze manier omhoog. Met als logisch gevolg dus ook de vetverbranding! En dat is wat we willen. Kilo’s afslanken. Omdat je alles binnenkrijgt wat het lichaam nodig heeft, voel je je ook veel beter. Je energie is goed, je voelt je fit, je bent scherper van geest en je slaapt veel beter. Een win-win situatie. Je valt kilo’s af én je voelt je ook nog eens heel goed.

Afslank middelen

Oké, alles blijven eten dus, maar ook weet niet te weinig dus. Dat kan best lastig zijn, zeker als je niet goed weet hoe je dat moet aanpakken. Dat kan een reden zijn waarom je gebruik maakt van maakt van afslank middelen zoals afslankpillen, afslank supplementen of een afslank kuur. Maar het internet staat vol met dit soort afslankprogramma’s. Dan kom je op het volgende dilemma: Wat is een goed afslank programma?

Afslank programma: mijn conclusie en advies

Ik werk zelf al meer dan 15 jaar met het afslank programma Slinc. en ik ben hier echt heel enthousiast over. Niet alleen door de resultaten die vrouwen behalen, maar omdat dit afslankpakket heel compleet is. Als je het afslankpakket besteld, heb je alles in huis om direct te starten.

Dit afslankprogramma helpt je gezond vermageren met normaal eten en met een duidelijk opgezet eetschema. Geen moeilijke poespas, maar een duidelijk overzicht hoe je dag eruit ziet.

Met zes eetmomenten per dag eet je om de 2 tot 2,5 uur. In de avond eet je dus gewoon met het gezin of partner mee, wel zo makkelijk. Regelmatig en voedzaam eten zorgt voor een hoge vetverbranding. Je ziet dus snel resultaat op de weegschaal en dat werkt motiverend.

Afslank kuur Slinc. biedt jou:

  • Gratis! Gezonde recepten voor het hele gezin
  • Afslanken met gewoon eten
  • Duidelijk eetschema
  • Ondersteuning van afslanksupplementen
  • Makkelijk vanuit huis te volgen
  • Direct starten met een compleet 4-weekse afslankpakket

Prima afslanken gecombineerd met je gezin

Afslanken gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten. Zeker als je rekening moet houden met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het vermageren. Dus je eet in de avond gewoon samen met je gezin of partner mee, wel zo handig.

Als je start met Slinc. ontvang je in het start afslankpakket ook een kookboek. Wil je nog meer inspiratie voor recepten voor gezond afslanken? Slinc. biedt online meer dan 200 recepten, helemaal gratis en zonder account. Slanke en gezonde recepten geschikt voor het hele gezin.

Afslanken met Slinc. heeft al meer dan 10.000 vrouwen geholpen

Afslankpakket Slinc.

Wil jij graag succesvol afslanken? Start dan met de Slinc. startbox van 4 weken. Hier zit alles in wat je nodig hebt om te starten met vermageren. In het instructie boekje vind je alle informatie terug om direct te starten. Hoe ziet je dag eruit in eten? Wat mag je allemaal eten? Met deze duidelijke uitleg kun je Slinc. makkelijk thuis volgen. Er zit ook een receptenboek bij Slinc. Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten.

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Aarzel niet om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Ik sta je graag te woord.

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, voedings- en afslankcoach. Ik begeleid al meer dan 15 jaar vrouwen en mannen in afvallen met Slinc. in mijn afslankstudio in Eindhoven en online met Slinc. Ik verloor zelf 19 kilo met Slinc. en dat inspireerde mij dat om zelf vrouwen te helpen in hun strijd met de kilo’s. Ik ben nu na jaren nog steeds op gewicht en heb mijn balans gevonden in voeding. Met afvallen met Slinc. help ik je kilo’s aan te pakken.