gratis verzending & volgende dag in huis

Afslanken dieet met normaal eten

Wil jij graag afvallen, maar geen streng dieet volgen? Slinc. helpt jou met afslanken met normaal eten. Ideaal dus in een gezin, omdat je in de avond gewoon mee kunt eten. Ook overdag eet je heel uitgebalanceerd om de 2 tot 2,5 uur.

Met Slinc. blijf je voldoende eten, dus zeker geen dieet waarbij je jezelf moet uithongeren om af te vallen. Sterker nog, als afslankcoach hoor ik vaak vrouwen juist zeggen: ‘Wat mag (moet!) ik veel eten!’ Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach en begeleid al 15 jaar succesvol vrouwen in afvallen en op gewicht blijven met afvallen dieet Slinc.

Afslanken dieet Rachel Hulshof Slinc.
Afslankcoach Rachel Hulshof van Slinc.

Maar wat eet je dan?

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest. Zo maakt Slinc. het heel makkelijk voor je. Een persoonlijk afslankdieet, dat helemaal bij jou past. Ben je allergisch voor appels? Lust je geen paprika? Of ben je vegetarisch? Iedereen kan Slinc. volgen. Er is genoeg keuze tussen alle voedzame producten. Het afslanken dieet van Slinc. bestaat uit 6 eetmomenten op een dag, van een gezond ontbijt tot gezond avondeten.

Effectief afvallen met 6 eetmomenten

 1. Ontbijt
 2. Tussendoortje in de ochtend
 3. Lunch
 4. Tussendoortje in de middag
 5. Avondeten
 6. Toetje

Eetschema
Wat eet je dan met Slinc.?
6 eetmomenten

volkoren spaghetti bolognese

Gratis slanke recepten

Ook voor het avondeten heeft Slinc. een uitgebreide keuze. Met de gratis gezonde recepten kun je elke dag iets anders op tafel zetten. Elke week komt er een nieuw recept online. Vind je het makkelijker om te koken vanuit een kookboek? Er zijn 3 delen van Slinc. kookboek Slank & Gezond. Slanke en gezonde recepten geschikt voor het hele gezin. Wel zo makkelijk als je bezig bent met een afslankdieet, dat je gewoon kunt mee eten met je partner of gezin.

Slinc. biedt:

 • Gratis slanke recepten
 • Geschikt voor het hele gezin!
 • Elke week een nieuw recept online
 • Lekker en makkelijk eten
 • Normaal eten én toch afvallen

Een afslanken dieet was nog nooit zo lekker en makkelijk!

Bekijk recepten

 

Effectief afvallen: hoe werkt Slinc.?

Slinc. zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel en dat is een voorwaarde voor effectief afvallen. Bij een stabiele bloedsuiker maakt het lichaam minder insuline aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat vetcellen juist groeien.

Bij een stabiele bloedsuiker ervaar je tevens minder honger, minder trek en tegelijk ben je energiek en fit. Je kunt hierdoor een dieet ook veel beter (lang) volhouden. Je voelt je dus niet alleen heel goed, je valt de kilo’s af die je graag kwijt wilt. Ook als het om veel kilo’s gaat!

Stabiele bloedsuikerspiegel

Slinc. zorgt ervoor dat de schommelingen van je bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk beperkt blijven. Doordat je over de dag regelmatig eet, maar ook omdat je voornamelijk producten eet die uit meervoudige koolhydraten bestaan. Zoals vlees en vis, groenten, volkoren pasta, zilvervliesrijst en zuivel. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel.

Grafiek stabiele bloedsuikerspiegel met Slinc.

Maar niet alleen een stabiele bloedsuikerspiegel zorgt ervoor dat je afvalt. Er zijn nog meer effectieve afvaltips die je op moet volgen om goed resultaat te halen. Zo lees je ook bij elk dieet: drink voldoende water.

Water drinken voor afvallen dieet

Maar waarom is dat water drinken nou eigenlijk zo belangrijk tijdens afvallen? Water voert je afvalstoffen af. Als je met een afvallen dieet bezig bent, komen er nieuwe afvalstoffen vrij uit de vetcellen die verbrand worden. Als er teveel afvalstoffen in het lichaam komen, word je ziek. Het lichaam beschermt zichzelf daartegen en stopt dus met vetverbranden. Als je vrijgekomen afvalstoffen uit de vetverbranding dus niet goed afvoert met water drinken, stopt het lichaam met vetverbranding. Je valt dan minder goed af.

Kortom, water drinken zorgt er dus voor dat het lichaam in staat blijft om te kúnnen vetverbranden.

Effectieve afslanktips

Maar dit zijn slechts twee van de vele afslanktips die nodig zijn voor effectief afvallen. Slinc. biedt jou:

 • Overzichtelijk eetschema van 5 tot 6 eetmomenten per dag
 • Productenlijst waar je uit kunt kiezen wat je eet
 • Gratis gezonde recepten voor het hele gezin
 • Begeleidend boekje met alle informatie om te starten
 • Ondersteuning van plantaardige voedingssupplementen

Afslankdieet Slinc.

Je blijft met Slinc. normaal eten, maar het totaal aantal calorieën per dag ligt voor een vrouw rond de 1200 kcal. De ondersteuning van de plantaardige voedingssupplementen zorgen voor de nodige aanvulling. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren (eiwitten). Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Met de Slinc. Fit krijg je een aanvulling van vitaminen en mineralen binnen.

Afvallen dieet Slinc. en Rachel Hulshof

Afslanken dieet onder begeleiding

Als je het fijn vindt om het afvaldieet Slinc. onder begeleiding te volgen, kan dat ook. Slinc. is in bijna 40 studio’s in Nederland en België verkrijgbaar. Een Slinc. coach is een stok achter de deur, kan je wekelijks tips geven en weer motiveren als het even tegenzit. De Slinc. coach kijkt naar jouw leef- en werksituatie en denkt met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Het afvaldieet Slinc. is standaard, maar elk mens is anders. De Slinc. coach zorgt ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.

 

Start met afslankdieet Slinc.

Ben jij klaar om van start te gaan? Je kunt Slinc. ook online bestellen en zelf volgen. Je ontvangt een Startbox voor 4 weken, waar je alle informatie bij ontvangt die je nodig hebt om te starten. In het begeleidende boekje vind je terug hoe je ritme op de dag eruit ziet, wat je allemaal mag eten, hoeveel etc. Er zit ook een heel handig receptenboek bij Slinc. Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten.

Slinc. Ebook afvallen met normaal eten

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app