gratis verzending & volgende dag in huis

Afslanken met Slinc. dieet

Slinc. is een afslankdieet én begeleid je ook in op gewicht blijven. Want het houdt niet op als je je streefgewicht hebt bereikt. Je wil de kilo’s die je bent afgevallen natuurlijk ook niet meer aankomen. Je valt af met het Fase 1 eetprogramma dat bestaat uit gewoon eten en een aanvulling van voedingssupplementen. Je eet 3 hoofdmaaltijden, 2 tussendoortjes en 1 toetje. Je eet dus om de 2 tot 2,5 uur iets. Dus voordat je denkt: ik heb honger, mag je alweer eten. En gewoon eten dus; je eet crackers met beleg, fruit en zuivel, groente en in de avond eet je gewoon met de pot mee. Benieuwd naar recepten? Bekijk ze hier.

Zoek jij een dieet voor afslanken? Met Slinc. is het juist zo fijn dat je normaal mag blijven eten, maar toch snelheid maakt in afvallen. Dat motiveert om goed vol te houden. Je valt gemiddeld 1kg per week af als vrouw en 1,5kg als man. De plantaardige voedingssupplementen zorgen voor de nodige aanvulling. De Slinc. Shaper zorgt ervoor dat je geen spiermassa verliest, maar alleen vetmassa. En het onderdrukt je hongergevoel, je hebt dus geen honger! De Slinc. Fit zorgt ervoor dat je je lekker fit blijft voelen met de nodige aanvulling in vitaminen en mineralen.

Op gewicht blijven

Je kunt ervoor kiezen om Fase 1 Afslanken af te bouwen naar Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans. Mager en light producten vervang je langzaam door uiteindelijk halfvolle en volle producten, 48+ kaas, brood, roomboter, noten, vette vissoorten etc. Voeden met voeding, zoals het bedoeld is. Slinc. is niet alleen een dieet voor afslanken, maar leert je dus ook hoe je goed op gewicht kunt blijven.

Maar dat klinkt voor veel mensen best eng. Wanneer heb jij voor het laatst nog 48+ kaas gegeten of volle yoghurt? Zeker als je al levenslang op 20+ kaas en magere producten zit. Maar Slinc. leert je in Fase 2 en Fase 3 hoe je een goede balans kunt vinden in voeding en tóch kunt genieten van lekkere dingen. Slinc. is dus niet alleen afslanken met een dieet.

Wil jij graag starten? Het afslankdieet Slinc. bestel je in een startpakket van 4 weken. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Er zit ook een receptenboek bij Slinc. Slank & Vitaal waar het hele gezin uit kan mee eten. Bekijk hier de webshop.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app