gratis verzending & volgende dag in huis

Afslankingspillen

Veel vrouwen zijn op internet op zoek naar afslankingspillen om af te vallen. Ik ben Rachel, afslank- en voedingscoach en ik ben zelf in totaal 19kg afgevallen met Slinc. Ik begeleid nu al 12 jaar als afslank- en voedingscoach vrouwen in afvallen. Wat zo geweldig is aan Slinc. is dat het voeding en afslankingspillen juist combineert. Slinc. gebruikt de afslankingspillen als aanvulling en ondersteuning. Zo blijf je met Slinc. heel normaal eten en toch val je gemiddeld 1kg per week af (als vrouw). De afslankpillen zorgen ervoor dat je geen honger hebt, je fit blijft voelen en dat je puur vetmassa verbrandt.

En ik weet waar ik het over heb, want ik ben afslankcoach, maar ook ervaringdeskundige. Ik ben altijd nét iets te zwaar geweest. Een nét iets te mollig kind, een iéts te stevige tiener. Ik was heel extreem in eten, ik had ook vaak eetbuien. Ik deed destijds vanalles om af te vallen: afslankingspillen kopen, mezelf uithongeren. Maar nadat niks werkte, dacht ik: ik kan dit zelf! Ik opende mijn eigen afslankstudio in Eindhoven en richtte mijn eigen Food, Mind and Body programma Slinc op. Slinc. is inmiddels uitgegroeid in Nederland en België met 40 Slinc. coaches die vrouwen en mannen begeleiden in afvallen.

Voeding én afslankingspillen

motiveren en raak enthousiast. Benieuwd wat je allemaal mag eten? Bekijk hier alle recepten van Slinc. Je kunt los afslankspillen kopen of afslankingspillen bestellen, maar met Slinc. koop je een totaalprogramma. Voeding én afslankingspillen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Ook zit er bij het startpakket een handig receptenboek Slank & Vitaal. Dus heb je even geen inspiratie voor je avondeten? Dan kook je snelle en makkelijke recepten recht uit het boekje.

Benieuwd naar mijn eigen verhaal? Lees ter inspiratie mijn verhaal over mijn strijd met de kilo’s, van baby tot nu.

Afslankingspillen bestellen

Als jij meteen aan de slag wil met afvallen, is mijn advies is om te starten met de startbox van 4 weken. Hier zit alles in wat je nodig hebt om te starten met afvallen. Een begeleidend boekje waar je alle informatie in terugvindt over het volgen van Slinc. Een eetschema, productenlijst, regels, tips etc. De afslankingspillen Slinc. Shaper en Slinc. Fit, het receptenboek Slinc. Slank & Gezond Slinc. bestel je hier.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app