gratis verzending & volgende dag in huis

Afslankmiddelen

Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun strijd met eten. Met het afslankprogramma Slinc. deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht blijven. Inmiddels begeleid ik al 14 jaar vrouwen in afvallen in mijn afslankstudio in Eindhoven. Veel vrouwen zijn op zoek naar afslankmiddelen om af te vallen. Maar er is nu eenmaal geen wondermiddel dat je van die kilo’s afhelpt. Het is belangrijk dat je ook je voeding aanpast.

Slinc. als afslankmiddel

Slinc. is een afslankprogramma op basis van normaal eten met een aanvulling van voedingssupplementen. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Het programma kent 3 fasen: Afslanken, Stabiliseren en Balans. Je bereikt met Slinc. niet alleen je streefgewicht, je leert ook hoe je op gewicht kunt blijven. Je kunt afslankmiddelen kopen, maar als je je voeding niet aanpast, val je niet af. Met Slinc. kies je voor een totaal pakket van voeding, supplementen, begeleiding via het bijgeleverde boekje met alle nodige informatie. Het is niet zo maar even afslankmiddelen kopen of afslankmiddelen bestellen, je koopt een totaalpakket.

Normaal eten met Slinc.

En je blijft heel normaal eten. Gewoon producten uit de winkel, in plaats van afslankmiddelen als poeders of maaltijdvervangers. In mijn recepten laat ik zien dat je eigenlijk alles mag eten. Zolang je de juiste verhoudingen en porties aanhoudt. Ik houd de juiste balans aan tussen ‘voedzaam’ en ‘ongezond’. Zo blijf je heel lekker eten, maar toch slank. Benieuwd naar de recepten? Bekijk hier alle recepten van Slinc. In het startpakket van Slinc. ontvang je ook het receptenboek Slinc. Slank & Vitaal. Erg makkelijk in de keuken! Dus in plaats van afslankmiddelen bestellen in de hoop om af te vallen, begeleid ik je met Slinc. juist ook in je voeding.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app