gratis verzending & volgende dag in huis

Afslankpillen, werken ze echt?

Afslankpillen die écht werken, daar zijn we allemaal naar op zoek. Je wil graag snel afvallen, dus een wonderpil zou wel een uitkomst zijn. Het is die paniek die je voelt als je op de weegschaal staat en denkt: Nee! Er moet nu écht iets gebeuren. Dus je gaat direct op zoek naar afvalpillen, want die kilo’s wil je kwijt en het liefst snel.

Maar welke afslankpillen helpen echt? Er zijn zoveel verschillende soorten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om deze vraag te kunnen beantwoorden, is het belangrijk om op een rijtje te zetten welke afvalpillen er allemaal zijn.

Afvallen met afslanktabletten

Eigenlijk kun je afslankingspillen onderverdelen in 5 soorten:

 1. Eetlustremmers
 2. Fatblockers
 3. Koolhydraten blockers
 4. Groente thee supplementen
 5. Combinatie afslanktabletten

Deze afvalpillen hebben eigenschappen (of in sommige gevallen beweren fabrikanten dat ze dat hebben) als:

 • Afvallen zonder honger
 • Pillen die zorgen voor een hogere stofwisseling en verbranding
 • Blockers die met vezels vetten aan zich bindt
 • Een combinatie van de hierboven genoemde effecten

Belangrijk feit is dat alle afslankpillen die verkrijgbaar zijn in de winkel of drogisterij geen geneesmiddel is, maar altijd een voedingssupplement. Dus afslankpillen van de Kruidvat of afslankingspillen van de Etos zijn geen geneesmiddelen, maar voedingssupplementen.

Afslankpillen die echt helpen: geneesmiddel of voedingssupplement?

Wat is het verschil? Zul je denken. Een voedingssupplement valt niet onder de strengere geneesmiddelenregels en kun je daarom ook zonder afspraak of advies in de winkel kopen. Het bevat vaak ingrediënten, zoals groene thee, die wel een wetenschappelijk bewezen effect heeft, maar dat effect is vaak maar zeer gering. Dus door het gebruiken van afslanktabletten val je wel iets sneller af, maar dat effect is maar heel gering.

Als consument hechten wij meer waarde aan de uitwerking van een geneesmiddel dan aan een voedingssupplement. En daar maakt de fabrikant op een sluwe manier gebruik van. De verpakking van afslankmiddelen zien er met witte doosjes vaak wel uit áls een geneesmiddel. Met de look en feel van een medicijn heb je als consument meer vertrouwen in een afslankpil.

Zijn afslankpillen veilig om te gebruiken?

Maar het zijn dus voedingssupplementen en geen medicijnen. Dat wil overigens niet direct zeggen dat het product veilig is om te gebruiken. Je kunt zeker ook klachten krijgen van het gebruik van afvalpillen. Van redelijk onschuldige klachten als buikkramp van appelazijncapsules of slapeloosheid van quaranapoeder tot echt wel levensgevaarlijke bijwerkingen. Zo geeft het ingrediënt ‘sibutramine’ hartritmestoornissen en beroertes. Dit is een illegaal middel, maar wordt echt nog steeds aangetroffen in afslankpillen. Zodra dat ontdekt wordt door de Voedsel- en Warenautoriteit wordt dit overigens wel direct uit de handel gehaald, maar je zou maar net een paar weken zo’n product gebruiken.

Alle afslanktabletten die dus in de schappen wordt verkocht, zijn voedingssupplementen. Het woord zegt het al: supplement. Afslanktabletten werken alleen maar als aanvulling op een gezond eetprogramma. Je kunt pillen voor afvallen gebruiken, maar als je slechte eetgewoontes niet doorbreekt, dan zul je geen resultaat in gewichtsverlies hebben. En sorry als ik nu je bubbel doorprik of je van die roze wolk afduw, maar een wonderpil voor afvallen bestaat niet. Welke afvalpil je ook gebruikt om gewicht te verliezen, het werkt altijd alleen maar ondersteunend. De afvalpil zelf zorgt er niet voor dat je afvalt.

Maar… ik heb ook goed nieuws!

Een afslankpil heeft wél een positief effect op meer of sneller afvallen. Dus als je gezonde afslankpillen gebruikt in combinatie met gezond eten en meer bewegen, dan val je gemiddeld 30% meer af dan zonder afslankingspillen. Dus in plaats van 10 kilo, val je 13 kilo af in dezelfde tijd.

Dan blijft nog steeds de vraag overeind: welke afvalpillen zijn de beste?

Ik zweer zelf bij de voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Dit zijn afslankpillen die echt werken. Ik ben afslank- en voedingscoach en begeleid al 15 jaar vrouwen in afvallen met Slinc. En heel succesvol. Wat zo geweldig is aan Slinc. is dat het een heel compleet dieet is van voeding én afslankpillen. De supplementen zijn geheel afgestemd op het dieet. Je maakt snelheid in afvallen, zonder dat je honger hebt met normaal eten.

Met Slinc. val je niet alleen kilo’s af, je voelt je ook snel weer veel fitter. Doordat je gezond eet, slaap je beter, je energie schiet omhoog en tegelijk voel je je lekkerder in je vel omdat je afvalt.

Afslankpillen die echt werken

Wat doen de Slinc. afslankingspillen?

De Slinc. voedingssupplementen Shaper & Fit zijn op plantaardige basis in tegenstelling tot afvalpillen die een synthetische samenstelling hebben. De aanvulling van de pillen ondersteunen het afvallen met normaal eten.

Afslanksupplementen Slinc. Shaper aminozuren plantaardige voedingssupplementDe Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren (eiwitten). Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Je hebt dus geen honger terwijl je met het dieet bezig bent. Heel belangrijk, want honger hebben is toch wel de grootste vijand in afvallen.

Daarnaast zijn eiwitten nodig voor je spieren. Je krijgt tijdens Slinc. minder calorieën binnen, dus moet het lichaam die energie ergens anders vandaan halen. De spiermassa blijft door de eiwitten intact, dus verbrandt het lichaam de vetten voor energie. En dan gebeurt er precies wat je wilt: vet verbranden. Je valt dus kilo’s af in vet.

Slinc. Fit vitaminen en mineralen

Aanvulling van vitaminen en mineralen

Het verbrandingsproces is hoog tijdens Slinc. en dat is voor het lichaam enorm hard werken. Vitaminen en mineralen worden voor elk proces in het lichaam gebruikt. Als je dieet ontstaat er sneller een tekort aan vitaminen en mineralen. Je voelt je daardoor niet alleen futloos, maar het lichaam stopt dan ook met vet verbranden. Je valt weinig tot niet meer af. Soms sta je zelfs weken stil in gewicht. Dit duidt vaak op een tekort aan vitaminen.

Om te ondersteunen dat je lichaam op hoog niveau kan verbranden, neem de Slinc. Fit in tijdens Slinc. Deze aanvulling van vitaminen en mineralen is geheel afgestemd op het eetschema. Het mineraal Chroom in de Slinc. Fit draag tevens bij aan een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor zin in zoetigheid vermindert.

Het consequent innemen van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit draagt bij aan een zo’n hoog mogelijk resultaat in afvallen. En snel, zichtbaar resultaat werkt natuurlijk erg motiverend!

Slinc. betekent voor jou:

 •  Je eet veel en ervaart geen honger
 • Gratis recepten voor het hele gezin
 • Ondersteuning van gezonde afslankpillen
 • Kilo’s afvallen
 • Je voelt je snel fitter en lekker in je vel

Ervaringen met afslankpillen Slinc.

Samen alle Slinc. coaches in heel Nederland en België hebben wij al meer dan 10.000 vrouwen geholpen met afvallen én op gewicht blijven met Slinc.

Ervaringen met afslankpillen

Mijn eigen ervaring met afvalpillen Slinc.

Ik ben afslankcoach, maar ook ervaringsdeskundige. Ik ben altijd nét iets te zwaar geweest. Een nét iets te mollig kind, een iéts te stevige tiener. Ik was heel extreem in eten, ik had ook vaak eetbuien. Ik deed destijds vanalles om af te vallen: afslankingspillen kopen, mezelf uithongeren. Ik ben het levende bewijs dat het echt anders kan. Ik ben mijn kilo’s kwijt en ik heb geen eetbuien meer. Veel vrouwen herkennen zich in mijn verhaal en ik gun elke vrouw deze verlossing.

Benieuwd naar mijn eigen verhaal? Lees ter inspiratie mijn verhaal over mijn strijd met de kilo’s, van baby tot nu.

Voor en na foto van Afslankcoach Rachel Hulshof die 19 kilo afviel met Slinc.

Hoe ziet het Slinc. dieet eruit?

Met Slinc. blijf je vooral normaal eten, gewoon producten die je in de supermarkt koopt. Je hebt 6 eetmomenten per dag en je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding.

Een Slinc. dag ziet er als volgt uit:

 1. Ontbijt van 2 crackers met beleg
 2. Tussendoortje van fruit en zuivel
 3. Lunch van 2 crackers met beleg en daarbij wat gesneden groente of sla
 4. Tussendoortje van fruit en zuivel
 5. Gezond avondeten
 6. Toetje

Gezond eten met afslankpillen en afvallen

Gezond avondeten voor afvallen

Je eet in de avond gewoon rijst, pasta, aardappelen, vlees of vis en groente. Gewoon normale avondmaaltijden. Heb je inspiratie nodig voor gezonde recepten? Met alle slanke Slinc. recepten zet je elke dag iets anders op tafel.

Afslankpillen online bestellen

Ben jij er helemaal klaar voor en wil je starten met afvallen? Bestel dan de Startbox van Slinc. om direct te beginnen. Deze box is voor 4 weken en zet een eerste stap naar een slankere versie van jezelf!

In de startbox vind je alle informatie die je nodig hebt om te starten. Er zit een duidelijk instructieboek bij. Hier vind je terug hoe je ritme op de dag eruit ziet, wat je allemaal mag eten, hoeveel etc. Er zit ook een heel handig receptenboek bij Slinc. Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten. Nog meer recepten vind je online terug. Ook heeft Slinc. een gratis app die je kunt downloaden. Het is dus niet zomaar even afslankpillen bestellen, je krijgt een totaal pakket van voeding en afslankingspillen.

Met de Slinc. Startbox ontvang je:

 • Voedingssupplementen Slinc. Shaper & Slinc. Fit
 • Een duidelijk instructieboek met alle info om te starten met afvallen
 • Overzichtelijk dagschema
 • Voedingslijst met alle producten
 • Kookboek Slank & Gezond

Bestel hier jouw Startbox

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app Gratis Slinc. app