gratis verzending & volgende dag in huis

Afslankpillen

Ben je op zoek naar een afslankpillen omdat je wil afvallen? Als je echt wil afvallen, is het ook nodig dat je anders gaat eten. Met Slinc. blijf je alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Dus in plaats van alleen afslankpillen kopen, pak je met Slinc. ook meteen je voeding aan.

Afslankpillen of voedingssupplementen?

Tijdens Slinc. is er een aanvulling van de voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Het verschil met afslankpillen is dat voedingssupplementen op plantaardige basis zijn en geen synthetische samenstelling hebben. De aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunen het afvallen met normaal eten. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren (eiwitten). Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Met de Slinc. Fit krijg je een aanvulling van vitaminen en mineralen binnen. Tevens draagt het mineraal Chroom bij aan een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor zin in zoetigheid vermindert.

Pas ook je voeding aan

Dus in plaats van alleen maar afslankpillen te bestellen, bedenkt jezelf dat je ook iets aan je voeding zult moeten veranderen als je echt wil afvallen. Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers.  ‘s Ochtends en ‘s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

Afslankpillen bestellen?

Ik adviseer je om niet alleen afslankpillen te kopen, maar koop een totaalprogramma. Als je start met Slinc. ontvang je een startpakket voor 4 weken. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Dus hoe je ritme op de dag eruit ziet, wat je allemaal mag eten, hoeveel etc. Er zit ook een heel handig receptenboek bij Slinc. Slank & Vitaal waar het hele gezin uit kan mee eten. Ook heeft Slinc. een gratis app die je kunt downloaden. Het is dus niet zomaar even afslankpillen bestellen, je krijgt een totaal pakket van voeding, supplementen, een uitgebreide uitleg in het begeleidend boekje, een receptenboek en een gratis app. Wil jij graag afvallen met gewoon eten? Bestel dan het startpakket van Slinc. voor 4 weken.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app