gratis verzending & volgende dag in huis

Afslanksupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit

Ben jij op zoek naar afslanksupplementen? De Slinc. Shaper en Slinc. Fit zijn supplementen in aanvulling op het Slinc. afslankprogramma. Je mag normaal blijven eten, maar toch val je gemiddeld 1kg per week af als vrouw. Snel, zichtbaar resultaat werkt natuurlijk erg motiverend! De plantaardige afslanksupplementen zorgen voor de nodige aanvulling. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren, dat zijn de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstoffen voor je spiermassa. De Shaper zorgt ervoor dat je dus geen spiermassa verliest. Je lichaam moet die verbranding dan ergens anders vandaan halen en dat doet het lichaam dan uit je vetten. Je verbrandt dus alleen vetmassa. Eiwitten onderdrukken je hongergevoel, je hebt dus geen honger tijdens het afvallen!

De Slinc. Fit is een aanvulling in vitaminen en mineralen. Met Slinc. val je niet alleen kilo’s af, je voelt je ook snel weer veel fitter. Doordat je gezond eet, slaap je beter, je energie schiet omhoog en tegelijk voel je je lekkerder in je vel omdat je afvalt.

Starten met Slinc.

Alleen afslanksupplementen kopen is niet voldoende om af te vallen. Het woord ‘supplement’ betekent letterlijk ‘aanvulling’; het vult aan wat je mist in je voeding. Slinc. biedt een combinatie aan van voeding en afslanksupplementen. Slinc. Fase 1 Afslanken is een compleet programma. In het begeleidende boekje vind je precies terug hoe je dagschema eruit ziet en wat je allemaal mag eten. Je eet om de 2 tot 2,5 uur normale producten. Je start met 2 crackers in de ochtend, fruit en zuivel als tussendoortje in de ochtend en in de middag, 2 crackers als lunch met groente en in de avond eet je gewoon met je gezin mee. De Slinc. Shaper en Fit zijn geheel afgestemd op het voedingsprogramma. De afslanksupplementen kun je kopen via de webshop of via een van onze 40 Slinc. coaches in Nederland en België.

Afslanksupplementen Slinc. bestellen

Het afslankdieet Slinc. bestel je in een startpakket van 4 weken. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Er zit ook een receptenboek bij Slinc. Slank & Vitaal waar het hele gezin uit kan mee eten. Bekijk hier de webshop waar je de afslanksupplementen kunt bestellen.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app