gratis verzending & volgende dag in huis

Afslanktabletten Slinc. bestellen

De afslanktabletten Slinc. Fit zorgen ervoor dat je je lekker fit blijft voelen tijdens het afvallen. De aanvulling van vitaminen en mineralen zijn geheel afgestemd op het eetprogramma Slinc. Je eet om de 2 tot 2,5 uur voedzame producten en valt gemiddeld 1kg per week af. Als je start met Slinc. zul je merken dat je energie omhoog schiet! Je slaapt beter en je denkt helder na zonder het gevoel te hebben dat je watten in je hoofd hebt. Je voelt je meteen al veel fitter. Dat komt niet alleen door de afslanktabletten Slinc. Shaper en Slinc. Fit, maar ook omdat je minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel hebt.

Slinc. is samengesteld uit producten die voornamelijk meervoudige koolhydraten bevatten. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen. Hierdoor ontstaan er minder hoge pieken en lage dalen in je bloedsuikerspiegel. Je bent hierdoor langer verzadigd, je eet minder vaak, je eet minder grote porties, je hebt minder suikerbehoefte én je voelt je dus fit en energiek! Meervoudige koolhydraten zitten in alle volkoren producten zoals volkoren crackers, volkoren brood, volkoren pasta, basmati- en zilvervliesrijst, aardappelen, peulvruchten en groente.

Slinc. afslankprogramma

Wil jij afslanktabletten bestellen? Met Slinc. ontvang je niet alleen afslanktabletten maar óók een voedingsprogramma waar je mee kunt afvallen. Met Slinc. start je met een voedzaam ontbijt van 2 crackers met mager beleg. Misschien ben je dat niet gewend, ontbijten. Maar het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het geeft energie, zet de darmen aan het werk en het stimuleert de stoelgang. Ontbijten voorkomt dat je later op de ochtend of op de dag een ‘dip’ krijgt en gaat snacken. Je vervolgt de dag door om de 2 tot 2,5 uur voedzaam te eten. Fruit en zuivel als tussendoortjes, crackers en groente als lunch en ’s avonds eet je gewoon met de pot mee. Inspiratie nodig voor recepten? Bekijk hier alle Slinc. recepten.

Dus als je start met Slinc. is het niet alleen maar afslanktabletten kopen, maar je ontvangt een totaalprogramma van voeding in combinatie met de afslanktabletten Slinc. Shaper en Slinc. Fit. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat eiwitten en zorgt ervoor dat je spiermassa behouden blijft. Je lichaam haalt de verbranding dan uit je vetten, je bent dus puur vetmassa aan het verbranden. Een eigenschap van eiwitten is dat het je hongergevoel onderdrukt. Je hebt dus door de Shaper ook geen honger tijdens het lijnen!

Afslanktabletten Slinc. kopen

Wil jij graag afvallen? Start dan met de Slinc. startbox van 4 weken. Hier zit alles in wat je nodig hebt om te starten met afvallen. Een begeleidend boekje waar je alle informatie in terugvindt over het volgen van Slinc. Hoe ziet je dag eruit in eten? Wat mag je allemaal eten? De regels, tips etc. In de startbox zit voor 4 weken lang de Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Je valt met de startbox gemiddeld zo’n 4 tot 5kg af. Als je daarna vervolgt met Slinc. val je gemiddeld 1kg per week af (als vrouw). Ook zit er het Slinc. receptenboek Slank & Gezond in met allemaal recepten waar het hele gezin van kan mee-eten. Net zo makkelijk toch! Gewoon normaal blijven eten. Slinc. kun je volgen onder begeleiding van een Slinc. coach (40 vestigingen in Nederland en België) of via de webshop.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app