gratis verzending & volgende dag in huis


Afvallen met Slinc.

Slinc. helpt je met afvallen met normaal eten. Je blijft met Slinc. alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Er zijn zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Je valt af, maar je blijft wel normaal eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.

Afslankcoach Slinc.Hoi! Ik ben voedingscoach Rachel Hulshof. Wil jij graag beginnen met afvallen met Slinc. en heb je vragen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan, ik sta je persoonlijk te woord.

Gratis adviesgesprek

Slinc. afvallen

 

Zes eetmomenten:

 1. Ontbijt
 2. Gezonde snack in de ochtend
 3. Lunch
 4. Tussendoortje in de middag
 5. Gezond avondeten
 6. Toetje

Wat eet je dan?

Je eet vooral veel! Je gaat vooral anders eten. Het is belangrijk dat je voedzaam voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest.

Recepten 

Lekker eten terwijl je afvalt

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen. Bekijk de gratis slanke recepten.

 

Alle recepten

Afvallen met gezond en voor lekker eten

Thaise curry garnalen met kokos

BEKIJK RECEPT >>>


 

Gezond eten en afvallen

Broodje Griekse kipburger met tzatziki

BEKIJK RECEPT >>>


 

Voedingssupplementen

Naast voedzaam en lekker eten maak je tijdens het afvallen gebruik van supplementen op natuurlijke basis. De aanvulling van de plantaardige supplementen Slinc. Shaper en Fit ondersteunt het afvallen met normaal eten. De combinatie van het eetpatroon en de aanvulling van supplementen maakt het programma compleet. Afvallen was nog nooit zo makkelijk én lekker!

Afvallen met Slinc.

Slinc. biedt jou een totaal programma van:

 • Gratis! Gezonde recepten voor het hele gezin
 • Normaal eten met een duidelijk eetschema en voedingslijst
 • Ondersteuning van plantaardige supplementen
 • Complete Startbox waar je direct mee kunt starten!
 • Afvallen én op gewicht blijven

Ja, ik wil starten!

Met de Slinc. Startbox voor 4 weken ben je helemaal ready, set… go! Alle informatie die je nodig hebt om te starten met afvallen, vind je terug in het bijgevoegde instructieboek. Het kookboek Slank & Gezond zit er ook bij en die is superhandig in de keuken. Een receptenboek vol met gezonde, makkelijke recepten waar het hele gezin uit kan mee eten. Met het startpakket ontvang je een totaal pakket van en kun je direct starten met afvallen. Waar wacht je nog op?

Bestel de Startbox

Slinc. kookboeken Slank & Gezond

Gratis Slinc. app

Download de gratis Slinc. app. Sta je in de supermarkt, heb je het boodschappenlijstje meteen bij de hand. Maar je kunt er ook je gewicht ingeven, herinneringen instellen voor het innemen van je supplementen, je hoeveelheid water drinken bijhouden etc. Alles voor een positieve motivatie om het goed vol te houden.

Meer informatie

 

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app Gratis Slinc. app