gratis verzending & volgende dag in huis


Afvallen met supplementen

Afvallen is lastig en zeker als je wat meer kilo’s kwijt wilt. Voedingssupplementen kunnen je ondersteunen als je wilt afvallen. Ze zorgen ervoor dat je geen honger hebt en dat je je fit en energiek voelt. Maar een supplement is altijd een aanvulling, dus in de eerste plaats is het belangrijk dat je een gezond voedingsprogramma volgt. Slinc. biedt de perfecte combinatie: gezond eten met de ondersteuning van plantaardige supplementen voor afvallen. Een totaal programma om kilo’s af te vallen met ondersteuning van plantaardige supplementen.

Afslanksupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit

De Slinc. Shaper en Fit zijn plantaardige afslanksupplementen die ondersteunen in afvallen. Als je wilt afvallen, is het belangrijk dat je voldoende eiwitten binnen krijgt.

De Shaper is een hoog concentraat aminozuren, dat zijn de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstoffen voor je spiermassa. Dit supplement zorgt ervoor dat als je kilo’s afvalt, je dus geen spiermassa verliest. Het lichaam moet die verbranding dan ergens anders vandaan halen en dat doet het lichaam dan uit de vetten. Je verbrandt dus alleen vetmassa. Precies wat je wilt, afvallen in vetten. Daarnaast hebben eiwitten van nature de eigenschap dat het hongergevoel onderdrukt. Je hebt dus geen honger tijdens het afvallen!
Afslanksupplementen Slinc. Shaper aminozuren plantaardige voedingssupplement

 

 

Afslanksupplementen Slinc. Shaper

 • Aminozuren die afvallen ondersteunen
 • Geen hongergevoel!
 • Plantaardige supplementen
 • Behoud van spiermassa
 • Geen jojo-effect

Zijn afslankmiddelen genoeg voor afvallen?

Alleen voedingssupplementen kopen, is niet voldoende om af te vallen. Het woord ‘supplement’ betekent letterlijk ‘aanvulling’; het vult aan wat je mist in je voeding. Slinc. biedt een combinatie aan van voeding en afslanksupplementen. Normaal eten, dus ook gewoon in de avond mee eten met je partner of gezin. Wel zo makkelijk!

Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun strijd met eten. Inmiddels begeleid ik al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen met Slinc.

Afvallen supplementen
Afslankcoach Rachel Hulshof van Slinc.

Veel vrouwen zijn op zoek naar afslankmiddelen om af te vallen. Maar er is nu eenmaal geen wondermiddel dat je van die kilo’s afhelpt. Het is belangrijk dat je ook je voeding aanpast. En dat maakt Slinc. heel makkelijk voor je! Met een makkelijk eetschema en een voedingslijst waar je je eigen keuzes uit maakt.

Wat eet je dan met Slinc.?

Hele normale producten. Tegenwoordig zijn er zoveel hippe diëten zoals oervoeding, veganistisch eten, intermittend fasting. Het zijn zeker diëten die heel voedzaam zijn, maar ook om heel veel bereidingstijd vragen. Tijd die je vaak niet hebt. Een overnight havermout als ontbijt, een quinoa salade met avocado, ei, noten als lunch en bananenbrood als tussendoortje. Heerlijk allemaal en zeker ook voedzaam, maar het kost ook gewoon veel tijd om het te bereiden.

Slinc. houdt het simpel. Als ontbijt start je met crackers belegd met kaas of vleeswaren. Als tussendoortje eet je fruit met zuivel, zoals een appel met yoghurt. Ook in de lunch eet je weer crackers met wat gesneden groente. En in de avond kies je uit een van de meer dan 100 gratis slanke recepten van Slinc. Vooral heel makkelijk dus, maar zeker effectief als je kilo’s wilt verliezen.

Slinc. heeft al meer dan 10.000 vrouwen geholpen met afvallen

Slinc. als afslankmiddel

Slinc. is een afslankprogramma op basis van normaal eten met een aanvulling van voedingssupplementen. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Het programma kent 3 fasen: Afslanken, Stabiliseren en Balans. Je bereikt met Slinc. niet alleen je streefgewicht, je leert ook hoe je op gewicht kunt blijven.

Je kunt afslankmiddelen kopen, maar als je je voeding niet aanpast, val je niet af. Met Slinc. kies je voor een totaal pakket van voeding en afslanksupplementen, begeleiding via het bijgeleverde instructieboek met alle nodige informatie. Het is niet zo maar even afslankmiddelen kopen of afslankmiddelen bestellen, je koopt een totaalpakket. Alles zit in de startbox zodat jij direct kan starten met afvallen.

Inhoud van de Slinc. startbox:

 • Voedingssupplementen Slinc. Shaper & Slinc. Fit
 • Een duidelijk instructieboek met alle info om te starten met afvallen
 • Overzichtelijk dagschema
 • Voedingslijst met alle producten
 • Kookboek Slank & Gezond

Voedingssupplement Slinc. FitSlinc. Fit vitaminen en mineralen

De aanvulling van de vitaminen en mineralen van de Slinc. Fit zijn geheel afgestemd op het voedingsprogramma. Met Slinc. komt het lichaam in een hoog verbrandingsproces en dat is enorm hard werken. Bij elk proces in het lichaam worden vitaminen en mineralen aangesproken. Als die uitgeput raken, voel jij je niet alleen futloos, maar stopt het lichaam ook met vet verbranden. Je valt nog maar een paar ons per week af of je gewicht blijft zelfs stil staan. Om te ondersteunen dat je lichaam op hoog niveau kan verbranden, neem je tijdens Slinc. neem je 3x per dag de Slinc. Fit in.

Met Slinc. val je niet alleen kilo’s af, je voelt je ook snel weer veel fitter. Doordat je gezond eet, slaap je beter, je energie schiet omhoog en tegelijk voel je je lekkerder in je vel omdat je afvalt.

Het is niet verantwoord om Slinc. te volgen zonder de aanvulling van de voedingssupplementen. Je krijgt dan te weinig voedingsstoffen binnen, waardoor het lichaam het eerste afbreekt wat het meeste energie kost: spiermassa. Dus je valt wel af in kilo’s, maar je valt voornamelijk spiermassa af! Je stofwisseling gaat daardoor omlaag, je komt daardoor sneller weer aan en je vetmassa stijgt alleen maar nóg meer.

Het consequent innemen van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit draagt bij aan een zo’n hoog mogelijk resultaat in afvallen. En snel, zichtbaar resultaat werkt natuurlijk erg motiverend!

Slinc. betekent voor jou:

 • Je eet veel en ervaart geen honger
 • Gratis recepten voor het hele gezin
 • Ondersteuning van plantaardige voedingssupplementen
 • Kilo’s afvallen
 • Je voelt je snel fitter en lekker in je vel

Voedingssupplementen kopen

Het afslankdieet Slinc. bestel je in de Startbox van 4 weken. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Er zit ook een receptenboek bij Slinc. Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten. Bekijk in de webshop alle producten en afslanksupplementen van Slinc.

Slinc. Ebook afvallen met normaal eten

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app