gratis verzending & volgende dag in huis

Afvalsupplementen kopen

Ben jij op zoek naar afvalsupplementen? Afvallen doe je niet alleen door een supplement in te nemen. Het woord zegt het eigenlijk al: ‘supplement’ betekent letterlijk ‘aanvulling’. Een supplement vult aan wat je mist in je voeding. Slinc. biedt het alle twee: een goede basis in voeding in combinatie met afvalsupplementen. Slinc. is een afslankprogramma met normaal eten en een aanvulling van plantaardige voedingssupplement.

 

Afvalsupplementen Slinc. Shaper en Fit

De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren; dit zijn de bouwstenen van eiwitten. Afvallen met een aanvulling van aminozuren zorgt ervoor dat je alleen vet verliest en geen spiermassa. Je leest dat vaak bij diëten: spiermassa blijft behouden. Maar weet je eigenlijk wel waarom het belangrijk is om je spiermassa te behouden? Spiermassa zorgt namelijk voor een hoge verbranding, dus je valt daardoor meer af. Daarom vallen mannen altijd zoveel harder af dan vrouwen, omdat ze van nature meer spiermassa hebben dan vrouwen.

Je verliest dus geen spiermassa en daardoor haalt het lichaam de verbranding uit je vetten. Je valt dus alleen vet af. Eiwitten zorgen er tevens voor dat je een langer een vol gevoel hebt. Je hebt dus helemaal geen honger tijdens Slinc.

Met de Slinc. Fit krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen. Dat is nodig zodat je gedurende de dag voldoende energie hebt. En de Slinc. Fit zorgt ervoor dat het lichaam ook continue op zo’n hoog niveau kan blijven verbranden.

 

Afvalsupplementen bestellen in Slinc. webshop

Als je afvalsupplementen wilt kopen om af te vallen, raad ik je dus aan om ook je voeding aan te passen. Het is juist de combinatie die Slinc. zo’n succesvol afvalprogramma maken. Het is niet verantwoord om Slinc. te volgen zonder de aanvulling van de voedings-supplementen. Je krijgt dan te weinig voedingsstoffen binnen, waardoor het lichaam het eerste afbreekt wat het meeste energie kost: spiermassa. Dus je valt wel af in kilo’s, maar je valt voornamelijk spiermassa af! Je stofwisseling gaat daardoor omlaag, je komt daardoor sneller weer aan en je vetmassa stijgt alleen maar nóg meer.

Wil je de afvalsupplementen van Slinc. bestellen? Dat kan in de webshop of je volgt Slinc. onder begeleiding van een Slinc. coach. Als je start met Slinc. ontvang je een startpakket voor 4 weken. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Er zit ook een receptenboek bij Slinc. Slank & Vitaal waar het hele gezin uit kan mee eten. Bekijk hier de webshop of zoek hier een Slinc. coach bij jou in de buurt.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app