gratis verzending & volgende dag in huis

Corrigeer je vakantiekilo’s direct!

Corrigeer je vakantiekilo’s direct!

Geplaatst op 19 augustus 2014 in categorie

Voor veel mensen zit het er al weer op, de vakantie. Even geen werk en helemaal tot rust komen en even nergens aan denken. Ook niet aan de lijn. ‘Want het is tenslotte vakantie.’ Lekker eten, ijsjes, bbq, wijntje.. het hoort erbij. Hoe uitgerust je ook terugkomt, toch báál je van die kilo of meer extra. Mijn advies: corrigeer de kilo’s direct!

 Je kunt beter ‘voorkomen dan genezen’, maar in dit geval zitten de kilo’s er al aan. Wat kun je dan alsnog nu doen? Corrigeer jezelf direct! Dat is de hele clou. Wacht niet tot ‘na de bbq dit weekend, of het weekendje varen, dagje pretpark volgende week..’ Dat zijn allemaal kilo’s die er nog eens bovenop je vakantiekilo’s komen. Corrigeer je vakantiekilo’s direct. Pak ze aan. Eraf ermee!

Tip: doe een eerste dag na je vakantie een fruitdag, dan is je lichaam helemaal vrij van afvalstoffen en optimaal klaar om weer vet te verbranden. Plus je voelt je de dag erna meteen al wat lichter!

Fruitdag: eet de hele dag fruit, zoveel als je wilt, wat je wilt, als het maar fruit is en ’s avonds eet je alleen vlees / vis en groente. Dus geen rijst, pasta of aardappelen, die laat je weg. Zijn het meer dan 2 of 3 kilo die je kwijt wilt? Start dan met de Back in Shape Box.

 

 

photo credit:becomegorgeous

Lees ook

Reageer op dit bericht