gratis verzending & volgende dag in huis

Veelgestelde vragen

Geplaatst op 02 oktober 2013 in categorie
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/web01593/domains/rachelhulshof.nl/public_html/wp-content/themes/rachelhulshof/single.php on line 61

Groepjes maken

Bestellen en bezorgen

Hoe plaats ik een bestelling?

Je dient jezelf eerst te registeren. Dit kun je doen door op de knop ‘registreren’ te klikken en je gegevens in te vullen. Daarna kun je online bestellen.

Hoe kan ik de online begeleiding aanvragen?

Je bent automatisch aangemeld voor de online begeleiding zodra je een bestelling plaatst. Je hoeft hiervoor zelf niets extra’s te doen.

Hoe kan ik de gratis app downloaden?

De app kun je downloaden in de app centre van je mobiele telefoon (Android ??) onder de naam ?

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Als je voor 15.00 uur besteld, ontvang je het de volgende dag in huis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Die zijn gratis! Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 Kan ik de producten retourneren?

Ongeopende Slinc. pakketten en/of producten kunnen binnen 14 werkdagen geretourneerd worden.


Over het Slinc. Programma

Waarom is water drinken zo belangrijk?
Water zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Dat is nodig anders kan het lichaam geen vet verbranden, omdat hier nieuwe afvalstoffen bij vrijkomen. Als er te veel afvalstoffen in het lichaam komen, word je ziek. Het lichaam beschermt zichzelf hiertegen en zal geen vet verbranden zolang de aanwezige afvalstoffen niet worden afgevoerd. Drink 1,5 tot 2 liter water per dag.

Mag ik water ook door (kruiden)thee vervangen?
Nee, water heeft de beste transportfunctie voor afvalstoffen. (Kruiden)thee mag wel als aanvulling worden gedronken, maar niet in plaats van water.

Mag ik helemaal geen zoetigheid op mijn cracker (lightjam, appelstroop, honing etc)?
Nee, zoete producten zorgen ervoor dat je bloedsuikerspiegel teveel stijgt. Hierdoor krijg je teveel schommelingen in de bloedsuikerspiegel, waardoor de behoefte naar zoetigheid alleen maar groter wordt, je meer honger hebt en de behoefte hebt om meer te eten.

Kun je het tussendoortje (fruit en zuivel) ergens door vervangen?
Veel ‘tussendoortjes’ zijn erg suikerrijk, zoals peperkoek (ontbijtkoek), een krentenliga, eierkoek etc. Vaak wel vetarm, maar wel koolhydraatrijk (suikers). Zoete producten zorgen ervoor dat je bloedsuikerspiegel teveel stijgt.

Mag ik zuivel bij een van de hoofdmaaltijden?
Ja dat mag, maar je mag dan niet het zuivelmoment bij het tussendoortje weglaten. Zuivel zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel niet teveel stijgt door de fruitsuikers in fruit. Doordat je bij het fruit tevens zuivel neemt, blijft je bloedsuikerspiegel meer stabiel. Je kunt het bijvoorbeeld verdelen: 100 gram zuivel bij het ontbijt en lunch, 100 gram zuivel bij de tussendoortjes.

Ik heb geen honger, mag ik een eetmoment overslaan?
Nee, het is belangrijk dat je geen enkel eetmoment overslaat. Voor een optimale (vet)verbranding is het essentieel dat je om de 2 à 2,5 uur iets eet.

Mag ik cappuccino?
Je mag alleen cappuccino (of koffie verkeerd) met magere melk, geen cappuccino uit een automaat. Dit wordt aangemaakt met poedermelk en dat bevat veel vet. Drink cappuccino als aanvulling op de dag drinken (maximaal twee kopjes per dag) of ter vervanging van het tussendoor moment in de ochtend, middag (fruit en zuivel) en avond (zuivel).

Ik ben de Slinc. Shaper vergeten in te nemen voor de maaltijd, moet ik deze dan tijdens de maaltijd alsnog innemen?
Nee, de Slinc. Shaper zal dan minimaal tot geen werking meer hebben. Het is niet erg als dat sporadisch gebeurd, maar probeer de voedingssupplementen consequent en op tijd in te nemen. Zet de wekker van je telefoon op gezette tijden of laat Outlook een melding geven als herinnering.

Ik heb het de laatste tijd zo koud, kan dat door het dieet komen?
Ja, dat kan. Dit wil alleen maar zeggen dat je vetverbrandingsproces goed op gang is. En doordat je vetpercentage steeds minder wordt, krijg je het ook sneller koud.

Is het dieet van invloed op de menstruatie?
Niet zozeer dit dieet in het bijzonder, maar wel ‘afvallen’ kan van invloed zijn op de menstruatie. Vooral als je snel afvalt, kun je tussentijdse bloedingen krijgen als vrouw en meer of minder last hebben van de menstruatie. Bij twijfel dien je uiteraard altijd de huisarts te raadplegen.

Ik heb een slechte stoelgang, wat kan ik daaraan doen?
Je krijgt tijdens Slinc. minder vezels en vetten binnen, waardoor je stoelgang kan verslechteren. Dit kan resulteren in een opgeblazen gevoel, harde ontlasting of langdurige verstopping. Het geeft een vervelend gevoel en je resultaat in gewichtsafname is hierdoor ook minder. Het is daarom belangrijk dat je voldoende water (2 liter) drinkt, veel rauwe (groene) groentes eet en lijnzaadolie gebruikt als dressing door de salade. Helpt dit niet voldoende dan kun je het volgende doen:

Of: 2 groene kiwi’s op nuchtere maag (voor de Slinc. Shaper en als extra eetmoment!)
Of: Zwarte koffie op nuchtere maag
Of: Een groot glas lauw water op nuchtere maag
En: Eet pruimen als fruit tijdens uw tussendoortje

 Ben je al langere tijd niet naar de toilet geweest? Dan is het beter om een licht laxerend tablet Ortilax te gebruiken om de darmen direct te prikkelen. Ortilax is een plantaardig product en zorgt slechts voor een lichte prikkel waardoor er geen diarree optreedt. Ortilax tabletten kunnen je gebruiken zolang je het programma volgt (in een lagere dosering) om de stoelgang op peil te houden.

Bereikt iemand die het voedingsprogramma volgt zonder de voedingssupplementen hetzelfde resultaat?
In gewichtsafname zal deze persoon ongeveer hetzelfde bereiken, maar dit is voornamelijk spiermassa in plaats van vetmassa. Je krijgt te weinig voedingsstoffen en calorieën binnen, waardoor het lichaam het eerste afbreekt dat het meeste energie kost: spiermassa. Dus je valt wel af in kilo’s, maar je valt voornamelijk spiermassa af. De aanvulling van de Slinc. voedingssupplementen zorgt voor een optimaal verlies in vetmassa en dat je spiermassa behouden blijft.

Ik heb last van hoofdpijn, hoe komt dit?
In de eerste week kun je last van hoofdpijn hebben. Dat komt doordat er veel afvalstoffen vrijkomen tijdens het vetverbrandingsproces. Hoofdpijn is vervelend, maar een goed teken, het wil zeggen dat je lichaam goed vet verbrandt. Je kunt een paracetemol of aspirine innemen of je kunt citroenmelisse thee drinken.

Ik heb een slechte adem, hoe komt dit?
Door de stof aceton die vrijkomt bij het vetverbrandingsproces, kun je slechte adem krijgen. Je mag suikervrije kauwgom of mints gebruiken.

Mag ik crackers blijven eten na mijn programma in plaats van brood?
Nee, het is belangrijk dat je brood gaat eten. In brood zit jodium en dit is een belangrijk mineraal voor je schildklier. Deze klier is van invloed op je stofwisseling. Uiteraard mag je brood wel af en toe afwisselen met crackers. Om beter op gewicht te blijven, blijf je in Fase 2 wel in de ochtend crackers eten in combinatie met de Slinc. Shaper en de Slinc. Fit.

Hoelang mag ik de voedingssupplementen blijven gebruiken?
Alle supplementen zijn op plantaardige basis. Alle verwerkte stoffen in de supplementen zijn concentraties van stoffen die voorkomen in je dagelijkse voeding. Je kunt de voedingssupplementen zolang gebruiken als je wilt.

Is de Slinc. Shaper een vetblokker?
Nee, dit is niet het geval. Met het Slinc. voedingsprogramma eet je gemiddeld 1000 kcal per dag als vrouw, 1200 gemiddeld als man. Normaal gesproken zou het lichaam bij deze inname van kcal spiermassa afbreken. Het hoge concentraat aminozuren in de Slinc. Shaper zorgen ervoor dat je spiermassa behouden blijft. Je lichaam moet de verbranding dan ergens anders uit halen en dat doet deze dan uit de vetmassa.

Kan ik de Slinc. Fit vervangen door een eigen multivitaminen?
De Slinc. Fit is niet vergelijkbaar met een multivitaminen die verkrijgbaar is in de winkel. De dosering van de vitaminen en mineralen is anders en geheel afgestemd op het Slinc. voedingsprogramma. Er zijn tevens een aantal essentiële mineralen toegevoegd, die niet in een normale multivitaminen voorkomen, zoals kalium (om te voorkomen dat je duizelig wordt) en jodium. Omdat je crackers eet in plaats van brood krijg je minder jodium binnen wat essentieel is voor je stofwisseling. Daarom is de aanvulling van de Slinc. Fit niet vervangbaar door een andere multivitaminen

Ik ben ziek, wat kan ik het beste doen?
Als je ziek bent, moet je lichaam eerst herstellen en dat kost het lichaam energie. Om het lichaam niet meer te belasten, stop je even met afvallen, want afvallen kost het lichaam ook energie. Je stopt dus tijdelijk met Slinc. terwijl je ziekt bent. Je eet tijdens het ziek zijn waar je behoefte aan hebt. Misschien alleen een droog beschuitje, een boterham, stukje fruit of wat yoghurt. Probeer wel altijd goed te blijven drinken (het liefst water of slappe thee) omdat je veel vocht verliest. Wil je liever eerst nog even aansterken als je net beter bent? Start dan niet meteen met Slinc. maar eet eerst een dag ‘normaal’. Pak de dag erna Slinc. weer op met het voedingsprogramma vanaf dag 2 (pag 23 in je boekje).

Kom ik dan niet aan als ik normaal eet als ik ziek ben?
Nee, ben niet bang dat je aankomt als je tijdelijk stopt met Slinc. wanneer je ziek bent. Als je ziek bent, heb je vaak al minder honger, dus je eet minder terwijl het lichaam juist hard werkt om je beter te maken (zeker als je koorts hebt). Je valt hierdoor in eerste instantie af; dit is overigens altijd alleen maar vocht wat je afvalt. Als je je weer wat beter voelt, sterk dan eerst even aan door een dag ‘normaal’ te eten. Je vochtreserves worden weer aangevuld en je zult zien dat je waarschijnlijk hetzelfde gewicht hebt als voordat je ziek werd.

Ik ga op vakantie, wat kan ik het beste doen?
Als je de mogelijkheid hebt om Slinc. te kunnen blijven volgen tijdens de vakantie, dan adviseer ik om ook tijdens je vakantie af te vallen. Je lichaam komt na 2 á 3 weken pas in een effectieve vetverbranding. Door tijdens een vakantie op gewicht te blijven of zelfs aan te komen (!) duurt het opnieuw 2 á 3 weken voordat je lichaam opnieuw effectief vet gaat verbranden. Om het proces dus optimaal te houden, adviseer ik om Slinc. tijdens je vakantie te blijven volgen. Als je geen mogelijkheid ziet om je aan Slinc. te houden, adviseer ik om tijdens je vakantie wel de Slinc. tabletten te blijven innemen in combinatie met max. 1200 kcal per dag. Klik hier voor vakantietips.

Met Slinc. val je gemiddeld 1kg (vrouw) tot 1,5kg (man) per week af
Slinc. gaat uit van een gemiddelde afname per week. Dit wil zeggen dat je als vrouw niet elke week precies of ongeveer 1kg afvalt. Uiteraard op voorwaarde dat je het programma goed hebt gevolgd, kan het vanwege verschillende redenen toch voorkomen dat je een week weinig afvalt. Misschien zelfs maar 0,3 of 0,4kg. Bij vrouwen heeft dit vaak te maken met hormonen, maar ook het weer (plotselinge warmte), hogere fysieke inspanning of zout eten kan van invloed zijn op een mindere gewichtsafname. Je zult zien dat je de week erna wel goed afvalt.


Ik heb honger, maar er zit niets tussen wat ik mag
Je kunt altijd beter iets eten dan niets! Ook al is het iets wat je niet mag: een broodje tijdens een (zaken)lunch, bittergarnituur of blokje kaas tijdens een receptie laat in de middag of weinig goede keuzes tijdens een lopend buffet. Het is belangrijk dat je om de 2 a 2,5 uur iets eet om je stofwisseling op gang te houden. Daarnaast is het beter als je een klein beetje ‘slecht’ eet, dan dat je op een later moment ontzettende honger hebt, met het gevaar dat je teveel gaat eten of dat je je vergrijpt aan lekkere dingen. Eet dus wel dat broodje, toastje of blokje kaas, maar zorg wel dat je het dan altijd met mate doet.

Ik ga uit eten, wat kan ik het beste bestellen?
Vooraf kun je kiezen voor een heldere bouillonsoep, carpaccio of een salade. Als hoofdgerecht vis of vlees zonder saus. Wil je liever wel saus? Eet dan geen rijst, pasta of aardappelen (ook geen friet). Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een maaltijdsalade. Drink geen alcohol maar kies liever voor iets fris (light) of water. Neem geen toetje, maar eindig met koffie of thee.

 Mag ik het avondeten en de lunch omwisselen?
In Nederland zijn we nu eenmaal gewend om ’s avonds warm te eten, maar voor je stofwisseling is het zelfs beter om uw avondeten ’s middags te eten en ’s avonds juist een lichtere maaltijd te kiezen. Dus je mag deze zeker omwisselen.

Ik heb vandaag een verzorgde lunch of lunch buiten de deur, hoe ga ik dat doen?
Als je een keer niet in de gelegenheid bent om ’s middags uw crackers en groente te eten, eet dan hetgeen wat voorgeschoteld staat of maak de meest bewuste keuze op de kaart. Dit kan een broodje zijn, maaltijdsalade of zelfs een complete maaltijd. Om dit te compenseren, eet je in de avond de crackers met groente of je kiest ervoor om in de avond de koolhydraten weg te laten, dus alleen vis en/of vlees met groente.

Er zit meer tijd tussen mijn maaltijden is dat erg?
Ja. Zorg dat je om de 2 à 2,5 uur eet. Eet je bijvoorbeeld het tussendoortje ’s morgens om 10.00 uur en je luncht pas om 14.00 uur, zorg er dan voor dat je nogmaals iets eet rond 12.00 uur. Eet dan nogmaals een portie fruit met zuivel. Of je kunt ervoor kiezen om alvast wat groente te eten (stuk komkommer en tomaat). Je mag dit als extra moment eten! Dit geldt ook voor de middag. Eet je om 14.00 uur al fruit en zuivel, maar dineer je pas laat om 19.00 uur, eet dan nogmaals in de middag fruit en zuivel. Om de 2 à 2,5 uur eten is belangrijk voor het goed functioneren van je stofwisseling en daarmee een zo hoog mogelijke vetverbranding te creëren. 

Ik ontbijt pas 1,5 uur (of langer) nadat ik wakker ben geworden. Is dat erg?

Zorg ervoor dat je altijd binnen 1 uur nadat je wakker wordt, ontbijt. Dit zorgt ervoor dat je stofwisseling op gang komt en dat je lichaam over de dag optimaal functioneert, dus ook je vetverbranding. Door te ontbijten neem je tevens gedurende de dag 15% meer voedingstoffen, vitaminen en mineralen op uit de andere maaltijden.

Waarom juist appels tijdens de ontslakkingsdag en geen ander fruit?
In appels zit een unieke stof: phloridzine. Deze stof, die bijna uitsluitend alleen in appels voorkomt, zorgt ervoor dat de suikers die je eet, minder snel in je lichaam worden opgenomen. In een Junami appel zit twee keer zoveel phloridzine dan in andere appels (vooral in de schil). Bovendien zijn de suikers uit appels minder makkelijk verteerbaar door je lichaam dan bijvoorbeeld suikers in snoep. Je lichaam moet meer energie verbruiken voor het vrij krijgen van suikers uit appels, wat goed is voor je stofwisseling.

Ik heb last van gasvorming, kan ik daar iets aan doen?
Gasvorming kan veroorzaakt worden door dat je veel producten eet waar kunstmatige veel zogenaamde E-nummers in verwerkt zijn. E-nummers zijn chemische hulpstoffen, zoals kleurstoffen, smaakversterkers, gemodificeerde zetmeel en zoetstoffen. In categorie B van de lijst ‘Wat mag u eten?’ zijn veel producten opgenomen waar E-nummers in zitten. Als je last hebt van gasvorming eet dan alleen producten uit categorie A.

 

Wat mag ik eten tijdens Slinc. Fase 1?

Tijdens Slinc. eet je om de 2 tot 2,5 uur. Je eet tijdens Fase 1 als ontbijt en lunch crackers, waarbij je in de middag onbeperkt groente bij mag eten. Als tussendoortje (in de ochtend en middag) eet je een stuk fruit samen met zuivel, dat kan een sinaasappel met een glas melk zijn, maar ook yoghurt met een appel. In de avond eet je gewoon rijst, pasta of aardappelen, vlees of vis en groente. Als toetje mag je nog een bakje zuivel.

In het begeleidende boekje Fase 2 Afslanken staat precies aangegeven hoe je dagschema eruit ziet en uit welke producten je allemaal mag kiezen. Welke cracker, beleg, zuivel, fruit etc.

Mag ik alleen maar water drinken tijdens Slinc.?

Je mag ook koffie en/of thee drinken evt. met een zoetje. Lightdranken mag ook, maximaal 3 glazen per dag.

Wat als vragen heb als ik start?

Zowel in het begeleidende boekje zijn ‘veelgestelde vragen’ opgenomen en je vindt ze tevens terug op de site bij online begeleiding. Mocht je een vraag hebben die er niet tussen staat, kun je mij mailen op info@rachelhulshof.nl

Hoelang blijf ik Fase 1 Afslanken volgen?

Fase 1 volg je tot je op je streefgewicht bent. Je start dan pas met het afbouwprogramma naar Fase 2.

Ik ben vegetarier, kan ik Slinc. volgen?

Dat kan zeker. Als je geen vlees eet, maar wel vis dan kun je natuurlijk vis eten. Eet je geen vlees en geen vis? Dan kun je voor je avondmaaltijd het beste tahoe, tofu of 2 eieren nemen. In deze producten zitten de minste koolhydraten. Kies niet voor een gepaneerde vleesvervanger. Paneermeel bevat namelijk koolhydraten en zuigt daarbij ook vet op tijdens de bereiding. Je kunt in plaats van vlees en vis ook kiezen voor vervanging in noten en kaas. Lekker in een salade.

 

Ik heb een ziekte of ik volg een dieet: mag ik Slinc. gebruiken?

Ik heb diabetes, kan ik Slinc. volgen?

Wanneer je geen medicatie hiervoor slikt of tabletjes voor diabetes type 2, kun je Slinc. gewoon volgen. Wanneer je echter injecteert bij diabetes dien je altijd vooraf eerst je behandelend arts te raadplegen.

Ik heb een traagwerkende schildklier en slik hiervoor medicatie (Thyrax), kan ik Slinc. volgen?
Nog tekst invoeren

Ik heb een hoge bloeddruk, kan ik Slinc. volgen?

Jazeker met een hoge bloeddruk kunt beginnen met Proslank. Het verminderen van lichaamsgewicht zal hierop een positieve invloed hebben. Wel is het belangrijk regelmatig uw bloeddruk te laten controleren, zodat de medicatie bijgesteld kan worden. dit omdat het lichaam de bloeddruk gaat herstellen.

 

Ik heb een glutenintolerantie, kan ik Slinc. volgen?

Jazeker, Proslank heeft ongeveer 25 producten welke geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie. Dit is belangrijk omdat mensen met zo’n intolerantie het eiwit uit de tarwe niet kan verteren en zo last van hun dunne darm krijgen

Ik heb een koemelk eiwitallergie, kan ik Slinc. volgen?

Nee, dit kan helaas niet. bijna alle producten bevatten melkeiwitten. De keus zou hierdoor zeer beperkt worden. Verwar echter een koemelk allergie niet met een lactose allergie. Dit is duidelijk iets anders. Lees dit onder de vraag: “Bij een lactoseintolerantie kan ik Proslank dan gebruiken?”

Ik heb een lactose intolerantie, kan ik Slinc. volgen?

Over het algemeen lukt dit vrij goed. Mensen met een intolerantie reageren allergisch op de melksuikers. Hiervan zit een laag gehalte in sommige Proslank producten.

Met welke medische indicatie kan ik geen Slinc. volgen

Wij raden het af om hiermee dan te beginnen. Jicht is een afzetting van urinezuur op de botten, waardoor pijnlijke klachten kunnen ontstaan. Urinezuur is een afvalstof van de eiwitstofwisseling. Bij het gebruik van Proslank komt hier dus meer van vrij. Echter met goedkeuring van uw arts, kan er in samenwerking wellicht wel gestart worden. Navraag is dus noodzakelijk.

 

 

 

Lees ook

Reageer op dit bericht