gratis verzending & volgende dag in huis

Ben jij ook altijd aan de lijn?

Geplaatst op 02 oktober 2013 in categorie Inspiratie & Motivatie

Dan kun jij je waarschijnlijk vinden in de stelling ‘ik heb levenslang’. Ik dacht vroeger ook zo. Omdat ik áltijd bezig was met lijnen, áltijd de taart oversloeg op verjaardagen, als enige saai aan de water zat, ik altijd ‘nee’ zei, ‘want ik wil afvallen.’ Maar uit frustratie thuis natuurlijk wel gewoon een zak chips open trekken waar niemand bij is. Stiekem eten, die eeuwige strijd. Ik vond het ook zo oneerlijk, al die slanke vrouwen die gewoon maar eten en niet aankomen! But guess what… nu ben ik een van die slanke vrouwen die eet wat ik wil en niet aankom. Het kan echt. Geen gevecht meer, geen innerlijke onrust. Ik kan wel zeggen dat ik me echt bevrijd voel. Met een basis eetprogramma, een andere mindset en de wil om nooit meer zwaar te willen zijn ben ik zover gekomen. Ben jij benieuwd hoe ik dat precies gedaan heb en hoe ik jou kan helpen? Ik geef regelmatig workshops door heel het land. Come and be inspired!

Lees ook

Reageer op dit bericht