gratis verzending & volgende dag in huis

Geloof me, je bent echt niet de enige

Geplaatst op 26 september 2013 in categorie Inspiratie & Motivatie

Jouw innerlijke strijd met eten. Je gevecht, frustratie, boosheid en verdriet die eigenlijk nooit iemand écht ziet. Je lacht er samen misschien een keer om ‘zat ik weer op het bed met al mijn zomerkleding uitgestald en niks dat me past haha’. Herkenbaar. Maar dat je daar op het bed zat en de teleurstelling voelt in elke vezel van je lijf: ‘waarom lukt het mij toch nooit?’ en je tranen de vrije loop geeft, dat vertel je niet. Waarom lukt het niet om op gewicht te blijven? Al je voornemens die keer op keer niét lukken. De begeleiding in mijn studio gaat 1-op-1, ieder mens is anders, en de een heeft 40kg overgewicht, de ander 6kg en alles daartussenin, maar in de kern is de relatie tot eten bij iedere jojo-er hetzelfde: aan de ene kant de angst om te eten ‘want anders kom ik weer aan’ en aan de andere kant de overdadigheid in eten, snoepen, drank tijdens een avondje gezelligheid. Het probleem in kilo’s verschilt misschien, maar die tussen de oren is precies hetzelfde. Wil je leren hoe je anders kunt leren omgaan met eten? Fase 2 Stabilisatie en Fase 3 Balans begeleidt niet alleen in voeding, ook mentaal.

 

Lees ook

Reageer op dit bericht