gratis verzending & volgende dag in huis

Gezond afvallen tijdens Corona

Gezond afvallen tijdens Corona

Geplaatst op 30 december 2020 in categorie Inspiratie & Motivatie

Afvallen tijdens Corona

Gezond eten en bewegen is nu nóg belangrijker. Het versterkt je immuunsysteem waardoor je beter weerbaar bent voor het binnendringen van een virus zoals Corona. Maar daarnaast zorgt het er ook voor dat je gewicht stabiel blijft en dat je niet aankomt.

Wil jij graag je overgewicht aanpakken? Het is niet verstandig om nu op een streng dieet te gaan. Dit kan een tekort aan essentiële voedingsstoffen veroorzaken die je immuunsysteem verder aantast. Wel is het belangrijk om een gezond te eten en te bewegen.

Met Slinc. voed je lichaam met alle nodige voedingstoffen: bouwstoffen, brandstoffen en beschermstoffen. Alles wat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Gezond afvallen met Slinc.

Ben jij nu tijdens de coronacrisis thuis aan het werk en heb je behoefte aan meer ritme in je eten? Afvallen met Slinc. helpt je met normaal eten. Je eet om de 2 tot 2,5 uur en eet je volgens een voorgeschreven schema. Je ziet precies wat je kan eten en waar je uit kunt kiezen. Duidelijk en simpel. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. En gewoon producten die je in de supermarkt kan halen, dus geen maaltijdvervangers.

’s Ochtends en ’s middags eet je volkoren crackers met mager beleg waarbij je bij de lunch ook rauwkost eet. Denk aan komkommer, tomaat, paprika, sla etc. Als tussendoortje in de ochtend en in de middag eet je fruit met yoghurt of kwark. Het avondeten bestaat uit rijst, pasta of aardappelen, vlees of vis en groente. Je kunt dus gewoon met je partner of gezin mee-eten. In de avond mag je nog een bakje yoghurt na.

Je eet met Slinc. lager in calorieën waardoor een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit nodig zijn om verantwoord af te vallen. Dit zijn plantaardige voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je geen honger hebt, dat je afvalt in je vetmassa en dat je je lekker fit blijft voelen.

gezond afvallen met slinc tijdens corona

Ja! Ik wil starten met afvallen

Je ontvang een startpakket voor 4 weken. In deze Slinc. Startbox vind je alle informatie die je nodig hebt om te starten. Er zit een duidelijk instructieboek bij. Hier vind je terug hoe je ritme op de dag eruit ziet, wat je allemaal mag eten, hoeveel etc.

Er zit ook een heel handig receptenboek bij Slinc. Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten. Nog meer inspiratie nodig? Je vindt online meer dan 200 gratis slanke en gezonde Slinc. recepten. Ook heeft Slinc. een gratis app die je kunt downloaden.

Afvallen dieet Slinc. Startbox Fase 1 Afslanken

Met de Slinc. Startbox ontvang je:

  • Voedingssupplementen Slinc. Shaper & Slinc. Fit
  • Een duidelijk instructieboek met alle info om te starten met afvallen
  • Overzichtelijk dagschema
  • Voedingslijst met alle producten
  • Kookboek Slank & Gezond

Afvallen hoef je niet alleen te doen

Doe het samen met Slinc. en Rachel Hulshof

“Ik begeleid al meer dan 15 jaar met veel enthousiasme vrouwen in afvallen met Slinc. Je raakt gemotiveerd omdat je snel afvalt, maar toch normaal eet. Reken af met frustraties en eetbuien en geniet van gezond en lekker eten.”

Help mij afvallen
Lees ook

Reageer op dit bericht