gratis verzending & volgende dag in huis

Gezond afvallen tijdens Corona

Geplaatst op 03 april 2020 in categorie Inspiratie & Motivatie

Afvallen tijdens Corona

Gezond eten en bewegen is nu nóg belangrijker. Het versterkt je immuunsysteem waardoor je beter weerbaar bent voor het binnendringen van een virus zoals Corona. Maar daarnaast zorgt het er ook voor dat je gewicht stabiel blijft en dat je niet aankomt. 

Wil jij graag je overgewicht aanpakken? Het is niet verstandig om nu op een streng dieet te gaan. Dit kan een tekort aan essentiële voedingsstoffen veroorzaken die je immuunsysteem verder aantast. Wel is het belangrijk om een gezond te eten en te bewegen.

Met Slinc. voed je lichaam met alle nodige voedingstoffen: bouwstoffen, brandstoffen en beschermstoffen. Alles wat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Gezond afvallen met Slinc.

Ben jij nu tijdens de coronacrisis thuis aan het werk en heb je behoefte aan meer ritme in je eten? Met Slinc. eet je om de 2 tot 2,5 uur en eet je volgens een voorgeschreven schema. Je ziet precies wat je kan eten en waar je uit kunt kiezen. Duidelijk en simpel. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. En gewoon producten die je in de supermarkt kan halen, dus geen maaltijdvervangers.

‘s Ochtends en ‘s middags eet je volkoren crackers met mager beleg waarbij je bij de lunch ook rauwkost eet. Denk aan komkommer, tomaat, paprika, sla etc. Als tussendoortje in de ochtend en in de middag eet je fruit met yoghurt of kwark. Het avondeten bestaat uit rijst, pasta of aardappelen, vlees of vis en groente. Je kunt dus gewoon met je partner of gezin mee-eten. In de avond mag je nog een bakje yoghurt na.

Je eet met Slinc. lager in calorieën waardoor een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit nodig zijn om verantwoord af te vallen. Dit zijn plantaardige voedingsupplementen die ervoor zorgen dat je geen honger hebt, dat je afvalt in je vetmassa en dat je je lekker fit blijft voelen.

gezond afvallen met slinc tijdens corona

Als je start met Slinc. ontvang je een startpakket voor 4 weken. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Dus hoe je ritme op de dag eruit ziet, wat je allemaal mag eten, hoeveel etc. Er zit ook een heel handig receptenboek bij met gezonde, makkelijke recepten waar het hele gezin uit kan mee eten. Ook heeft Slinc. een gratis app die je kunt downloaden. 

Als je start met het startpakket ontvang je een totaal pakket van voedingssupplementen, een uitgebreide uitleg in het begeleidende boekje, een receptenboek en een gratis app. Wil jij graag afvallen met gewoon eten? Bestel het Startbox van Slinc. voor 4 weken.

Wil je Slinc. graag volgen met begeleiding van een Slinc. coach? Dat kan nu tijdens de Corona met onze Get in Shape pakket.  

Corona FIT pakket – Get in Shape

Afvallen doen we samen, je staat er niet alleen voor! Voor het beste resultaat volg je Slinc. onder persoonlijke begeleiding van een Slinc. coach. Nu tijdens de Corona tijd heeft Slinc. het Get in Shape pakket. Je volgt Slinc. in combinatie met wekelijkse telefonische consult gesprekken of video bellen met jouw afslank- en voedingscoach. Zij is jouw stok achter de deur, kan je wekelijks tips geven en weer motiveren als het even tegenzit. Afvallen onder begeleiding geeft het hoogste resultaat in gewichtsafname. Nu dat persoonlijke begeleiding niet mogelijk is tijdens Corona, hoef je die mentale steun niet te missen. 

Het Get in Shape pakket bestaat uit Slinc. onder begeleiding van een Slinc. Afslankcoach. Je valt met dit pakket 3 tot 5kg af als vrouw. De begeleiding bestaat uit een intake gesprek en 3 consults van maximaal 30 minuten. Tijdens het intake gesprek legt de afslankcoach Slinc. Fase 1 – Afvallen uit. Zij past het programma aan op je situatie.

Inhoud:

* Slinc. Fase 1 – Afslanken twv € 120,- voor 4 weken, bestaande uit:

1x Slinc. Shaper + 1x Slinc. Fit
begeleidend boekje Fase 1
Slinc. kookboek ‘Slank en Gezond’
Gratis! handig Slinc. meeneem blikje voor in je tas, op het werk etc.

* 1 intake gesprek (max 45 minuten)
* 3 consult gesprekken (max 30 minuten, 1x per week)

Alle consults en/of gesprekken zijn telefonisch of per videogesprek via Zoom.

Lees ook

Reageer op dit bericht