gratis verzending & volgende dag in huis

Gezond eten en bewegen tijdens Corona

Gezond eten tijdens Corona

Geplaatst op 03 april 2020 in categorie Inspiratie & Motivatie

Gezond eten en bewegen tijdens Corona

Gezond eten en bewegen is nu nóg belangrijker. Het versterkt je immuunsysteem waardoor je beter weerbaar bent voor het binnendringen van een virus zoals Corona. Maar daarnaast zorgt het er ook voor dat je gewicht stabiel blijft en dat je niet aankomt.

Je hele ritme ligt overhoop nu de kinderen thuis zijn met schoolwerk en jij zelf ook moet thuiswerken. De motivatie om af te vallen of gezond te eten en sporten verdwijnt. Hoezeer we een strak ritme vaak ook kunnen vervloeken, we gedijen er als mens wel het beste op. Het houdt onze kaders strak en duidelijk. Als kaders vervagen, dan ben je sneller geneigd om tóch dat koekje bij de koffie te pakken. Of ’s avonds toch die chipszak leeg te eten.

Herken je dat? Je voelt je er niet goed bij, maar je krijgt ook de knop niet om. Dus dat de motivatie om af te vallen er niet is, is heel begrijpelijk. Maar wat dan? Want we willen natuurlijk ook niet aankomen!

Maar hoe pak je dat het beste aan nu in deze intelligente lockdown tijdens Corona?

Slinc. Fase 2 Stabiliseren kan je nu die steun in de rug geven. Een uitgeschreven dagschema waarbij staat aangegeven uit welke voedzame producten je kunt kiezen. Het geeft ritme in je dag en eten. Je  eet in een verhouding van 80% voedzaam en 20% niet-voedzaam.

Tijdens deze fase gelden ‘6 gouden regels’ en houd je je aan het opgestelde ‘basis eetprogramma’ dat bestaat uit 1500 calorieën per dag als vrouw, 2000 calorieën per dag als man. Om goed op gewicht te blijven, eet je in de ochtend de crackers in combinatie met de Slinc. Shaper en Slinc. Fit ter ondersteuning.  Dit zijn plantaardige voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je geen honger hebt en dat je je lekker fit blijft voelen. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren (eiwitten). Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Met de Slinc. Fit krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen zodat je lichaam continue op hoog niveau kan blijven functioneren. Met dit ontbijt start je de dag met een stabiele bloedsuikerspiegel en een hoge verbranding. Een perfecte start van de dag.

Begeleidend boekje
In het bijhorende begeleidend boekje van Fase 2 Stabiliseren vind je alle informatie terug over de 6 gouden regels, het basis eetprogramma, waar je op moet letten etc. Het gaat niet alleen over voeding, maar ook hoe je anders leert omgaan met eten. Fase 2 geeft inzicht in de nodige gedragsverandering, mentaliteit en denkwijze om je gewicht stabiel te houden op langere termijn.

Wil jij meer houvast in een opgezet eetritme en bijhorende regels van wat je wel en beter niet kunt eten? Volg dan Slinc. Fase 2 Stabiliseren om je gewicht beter stabiel te houden.

gezond eten en bewegen corona

Corona FIT – Stay in Shape

Vind je het fijn om Slinc. onder begeleiding te volgen? Onze Slinc. voedingscoach is jouw stok achter de deur en bespreekt elke week met jou de voortgang. Het Stay in Shape pakket bestaat uit een intake gesprek en 3 consult gesprekken met jouw voedingscoach. Tijdens het intake gesprek bespreek je hoe je dag eruit ziet en wat je mogelijkheden zijn. Aan de hand van Slinc. Fase 2 – Stabiliseren stelt jouw voedingscoach een persoonlijk plan voor jou, in voeding en in beweging.

Inhoud:

Slinc. Fase 2 – Stabiliseren, bestaande uit:

1x Slinc. Shaper + 1x Slinc. Fit
Begeleidend boekje Fase 2

Een persoonlijk voedingsplan en advies in beweging
1 intake gesprek (max 45 minuten)
3 consult gesprekken (max 30 minuten, 1x per week)

Elke week bespreek je met je Slinc. coach tijdens het consult hoe je week is verlopen en waar je je plan kunt aanpassen. Zo kom je deze Corona weken gezond door.

Alle consults en/of gesprekken zijn telefonisch of per videogesprek via Zoom

bestel stay in shape corona hier

Lees ook

Reageer op dit bericht