gratis verzending & volgende dag in huis

Gratis webinar: Gezond afvallen

Webinar afvallen met gezond eten

Geplaatst op 21 december 2021 in categorie Inspiratie & Motivatie

Start het nieuwe jaar met afvallen

Wil jij graag afvallen en een goede start maken in het nieuwe jaar met gezond eten? Ik ben voedingscoach Rachel Hulshof en ik help je op weg! Volg mijn gratis webinar op:

donderdag 13 januari om 19.30 uur

Ik bespreek onderwerpen als:

  • Gezond afvallen, hoe pak je dat aan?
  • Over mijn eigen strijd met de kilo’s
  • Alle do’s and don’ts als het gaat om gewicht verliezen
  • Het afslankprogramma Slinc.
  • Hoe voorkom je een jojo-effect?

Het is een interactief webinar, dus je kunt ook vragen via de chat stellen die ik live beantwoord.

Gratis webinar

Jij bent er toch ook bij? Schrijf je hieronder in. Het webinar is gratis en vrijblijvend.

Rachel Hulshof

 

Hoi! Ik ben afslank- en voedingscoach Rachel Hulshof

Ik begeleid al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. Dat doe ik persoonlijk in mijn afslankstudio in Eindhoven, maar ik deel ook graag al mijn kennis met jullie. Dat doe ik via mijn blogs over alles wat met afvallen te maken heeft, maar ook met mijn gratis slanke en gezonde recepten.

En vanaf 2022 ben ik regelmatig live te zien via een webinar. Waar verschillende onderwerpen aan bod komen die te maken hebben met afvallen, zoals: in de overgang en afvallen, wat als afvallen niet lukt? En allerlei onderwerpen die jullie zelf graag aan bod willen zien komen. Want dit webinar is interactief: je kunt al je vragen stellen.

Het webinar van 13 januari 2022 is om je te helpen met een gezonde start in het nieuwe jaar. Ben jij er klaar voor? Schrijf je in! Het webinar is gratis.

Leuk als je erbij bent,

Groetjes Rachel

Afvallen met Slinc.

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen. In dit gratis webinar op donderdag 13 januari om 19.30 uur leg ik uit hoe Slinc. werkt.

Stel gerust vragen ♡

Heb jij vragen over afvallen met Slinc.?
Of misschien heb je een algemene vraag over afvallen?

​​​​​​​Tijdens dit webinar kun je al je vragen direct stellen aan afslank- en voedingscoach Rachel Hulshof​.

Webinar afvallen gratis

Lees ook

Reageer op dit bericht