gratis verzending & volgende dag in huis

Hoe blijf jij gezond tijdens deze Corona crisis?

Hoe blijf jij gezond tijdens deze Corona crisis?

Geplaatst op 04 april 2020 in categorie Inspiratie & Motivatie

Gezond eten en bewegen

Deze intelligente lockdown rondom Corona vraagt om aanpassingen van ons allemaal. Het thuis zijn met z’n allen: de kinderen met schoolwerk en zelf thuiswerken vraagt om veel organisatie talent. Je hele ritme ligt overhoop en de motivatie om af te vallen of gezond te eten en sporten verdwijnt.

Hoezeer we een strak ritme vaak ook kunnen vervloeken, we gedijen er als mens wel het beste op. Het houdt onze kaders strak en duidelijk. Als kaders vervagen, dan ben je sneller geneigd om tóch dat koekje bij de koffie te pakken. Of ’s avonds toch die chipszak leeg te eten.

Herken je dat? Je voelt je er niet goed bij, maar je krijgt ook de knop niet om. Dat de motivatie verdwijnt is heel begrijpelijk. Onze Slinc. voedingscoach is jouw stok achter de deur nu. Of je nu alleen wat meer ritme wil en gezond wil eten of toch wil afvallen. Onze coach helpt jou met gezond eten en afvallen.

Je staat er niet dus alleen voor. Nu tijdens de Corona tijd heeft Slinc. speciale Corona FIT pakketten. Met wekelijkse telefonische consult gesprekken of video bellen met jouw afslank- en voedingscoach. Zij is jouw stok achter de deur, kan je wekelijks tips geven en weer motiveren als het even tegenzit. Afvallen onder begeleiding geeft het hoogste resultaat in gewichtsafname. Nu dat persoonlijke begeleiding niet mogelijk is tijdens Corona, hoef je die mentale steun niet te missen.

Gezond eten en bewegen is nu nóg belangrijker. Het versterkt je immuunsysteem waardoor je beter weerbaar bent voor het binnendringen van een virus zoals Corona.

Afvallen tijdens Corona 

Wil jij graag je overgewicht aanpakken? Het is niet verstandig om nu op een streng dieet te gaan. Dit kan een tekort aan essentiële voedingsstoffen veroorzaken die je immuunsysteem verder aantast. Wel is het belangrijk om een gezond te eten en te bewegen.

Met Slinc. voed je lichaam met alle nodige voedingstoffen: bouwstoffen, brandstoffen en beschermstoffen. Alles wat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Gezond afvallen met Slinc.

Ben jij nu tijdens de coronacrisis thuis aan het werk en heb je behoefte aan meer ritme in je eten? Met Slinc. eet je om de 2 tot 2,5 uur en eet je volgens een voorgeschreven schema. Je ziet precies wat je kan eten en waar je uit kunt kiezen. Duidelijk en simpel. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. En gewoon producten die je in de supermarkt kan halen, dus geen maaltijdvervangers.

gezond afvallen tijdens corona

Gezond eten en bewegen tijdens Corona

Ben je op zoek naar een gezonde manier van eten nu dat je veel thuis bent? Slinc. Fase 2 Stabiliseren geeft je meer ritme op de dag en in je eetpatroon.

Je  eet tijdens Slinc. Fase 2 Stabiliseren in een verhouding van 80% voedzaam en 20% niet-voedzaam. Dus er is ruimte om nu ook friet mee te eten, een paaseitje of een wijntje.

Tijdens deze fase gelden ‘6 gouden regels’ en houd je je aan het opgestelde ‘basis eetprogramma’ dat bestaat uit 1500 calorieën per dag als vrouw, 2000 calorieën per dag als man. Om goed op gewicht te blijven, eet je in de ochtend de crackers in combinatie met de Slinc. Shaper en Slinc. Fit ter ondersteuning.  Dit zijn plantaardige voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je geen honger hebt en dat je je lekker fit blijft voelen. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren (eiwitten). Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Met de Slinc. Fit krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen zodat je lichaam continue op hoog niveau kan blijven functioneren. Met dit ontbijt start je de dag met een stabiele bloedsuikerspiegel en een hoge verbranding. Een perfecte start van de dag.

gezond eten en bewegen tijdens coronagezond eten en bewegen tijdens corona

Lees ook

Reageer op dit bericht