gratis verzending & volgende dag in huis

Linda. DNA: het gouden wikkeltje

Geplaatst op 28 maart 2017 in categorie Inspiratie & Motivatie

Wat een fan-tas-tische dag vrijdag 24 maart. Ik heb een dag gestuiterd op adrenaline! Wat een ervaring, wat mooi om zo’n stukje onbereikbaar van dichtbij te mogen meemaken. Vond ik het toch jammer dat Linda de Mol er zelf niet bij was bij de workout ‘s middags, heb ik haar diezelfde dag nog mogen ontmoeten bij RTL late Late! En ze vond mijn rokje mooi ;-))

Linda de Mol had mensen opgeroepen om te bloggen over hun 6 weken lijn-ervaring. Mijn blog is het net, net, net niet geworden, maar ik was wel uitgenodigd om mee te doen aan een workout onder leiding van Carlos Lens, de personal trainer van Linda de Mol.

Die werd gehouden in de tuin van de redactie van Linda. Een prachtig pand in Naarden-vesting. Alles ademde de stijl van het Linda magazine. En wat veel mensen werken hier! Linda. tv., Linda.lijnt., Linda.magazine, Linda.media, Linda.pr, Linda.management.

Er waren zo’n 40 dames die meededen aan de workout. Niet allemaal vrouwen die aan de lijn waren hoor. Ook een aantal redactieleden, een aantal dames van Fitchannel (de online channel van Carlos Lens) en ook een aantal mede-bloggers die het nét niet geworden waren.

De workout kan ik heel kort en krachtig over zijn: verschrikkelijk! Daar had ik me echt even in vergist. Ging ik ambitieus eerste rij staan, manoeuvreerde ik me na een paar oefeningen subtiel naar rij 2. Wat een fitnessbeest die Carlos, ik ging kapot! Bestaat er een woord voor het stadium vóórbij verzuring? Want daar was ik! Mijn hele zuurstofaanvoer liet het totaal afweten. Ik voelde me duizelig, pijn in mijn longen en mijn benen voelde als zwabbertjes die in de fik stonden. Shit, hoe lang duurde deze workout ook alweer? En serieus, die meiden om me heen, van begin tot eind, vol erin! R.e.s.p.e.c.t.

Toen ik met hun in gesprek raakte, bleken ze een groep van 7 meiden te zijn met een instagram account @chickswithbarbells die niets anders doen dan dag in dag uit sporten. Gelukkig. Ik begon al aan mijn eigen conditie te twijfelen.

Maar ik kon niet anders dan met volle bewondering zien wat Linda de Mol hier heeft neergezet. Alles ademt Linda DNA. Van stagiaire tot de eindredacteur, iedereen verwelkomt je met dezelfde warmte, hartelijkheid en oprechtheid. Wauw. Op zo grootschalig niveau, zoveel mensen, adem je één DNA. Daar heb ik niet alleen ontzettende respect voor, dat kan ik écht bewonderen. Ze zeggen niet voor niets dat alles wat Linda de Mol aanraakt in goud veranderd. Ik voelde me echt Sjakie in de chocoladefabriek. Ik had dat gouden wikkeltje gevonden en mocht er een keer van proeven. Het Linda DNA dan, niet de chocola.

Ik heb daar echt diepe respect voor dat op zo’n grootschalig niveau kan neerzetten en handhaven. Zelfs de manager van Linda de Mol, Xenia Kasper. Ze stelde zich aan mij voor na de uitzending van RTL late Night en ik vertelde dat ik ’s middags had meegedaan aan de workout. Zei ze: “Oh wat erg, ik zat gewoon achter mijn computer, helemaal niks te doen, wat erg!”

Linda de Mol heeft mensen om zich heen verzameld, die ondanks hun functie of wereld, in staat zijn om mens te blijven.

Linda DNA.

En ik heb er even van mogen proeven. Nou, dit gouden wikkeltje bewaar ik voor altijd!

Ik ben diezelfde dag gebeld of ik ‘s avonds RTL late night wilde bijwonen waar Linda de Mol aan tafel zat bij Humberto Tan. Of ik iets wilde vertellen over mijn motivatie om af te vallen. Heb jij de uitzending gemist? Bekijk hem hier. Ik ben aan het woord vanaf 49.39 minuten.

Lees ook

Reageer op dit bericht