gratis verzending & volgende dag in huis

Mannen hebben het zo makkelijk

Geplaatst op 15 augustus 2018 in categorie Inspiratie & Motivatie

Mannen komen er maar makkelijk vanaf. Ze zijn nooit ongesteld, ze krijgen geen striae van een zwangere buik, hoeven die pijnlijke bevalling niet te doorstaan, geen opvliegers tijdens de overgang. En als ze dan eens een keer gaan lijnen, vallen ze ook nog eens veel sneller af dan wij vrouwen! Dat is toch gewoon oneerlijk.

Ga je samen met je man afvallen, misschien doe je zelfs nog beter je best dan hij, want hij drinkt in het weekend toch stiekem een biertje, valt hij gewoon toch nog meer af dan jij! Ik kan het maar op 1 manier verklaren: net als al die andere beproevingen als vrouw zijnde, is ook dit zo bepaald in de natuur. Als de man zo ‘langzaam’ zou gaan als wij, had hij het allang opgegeven. Zit gewoon niet in zijn systeem, dat opvangen en doorpuffen. Oké, en misschien ook omdat een man meer spiermassa heeft dan een vrouw. Maar ik geloof zelf meer in mijn eigen natuurtheorie ;-))

Mannen hebben een snellere stofwisseling dan vrouwen, omdat ze meer spiermassa hebben dan vrouwen. Spiermassa kost het lichaam energie, waardoor het lichaam harder werkt. De stofwisseling is hoger en dus ook de verbranding. Mannen vallen daarom ook sneller af dan vrouwen.

Dat is de reden waarom het zo belangrijk is om tijdens afvallen je spiermassa te behouden. Hiermee blijft je verbranding hoog en dan zorg je ervoor dat wat je afvalt ook echt vet is. Dat is de reden waarom bij Slinc. er de aanvulling is van de Slinc. Shaper. Spiermassa onderhoud je namelijk met eiwitten. Spieren herstellen zich met eiwitten en als je spiermassa wilt opbouwen, heb je ook eiwitten nodig. De Slinc. Shaper, die uit aminozuren bestaat (de bouwstenen van eiwitten) voedt de spiermassa en voorkomt hiermee dat je spiermassa verliest tijdens het afvallen. Dan moet je lichaam de verbranding ergens anders uithalen en dat doet die dan uit je vetmassa. Je bent dus puur vetmassa aan het verbranden! Daarnaast is een groot voordeel van veel eiwitten, dat je geen honger hebt. Eiwitten onderdrukken je hongergevoel.

Met Slinc. Fase 1 valt een man gemiddeld 1,5kg per week af en een vrouw gemiddeld 1kg.

 

Lees ook

Reageer op dit bericht