gratis verzending & volgende dag in huis

Overgewicht en corona

Overgewicht en corona

Geplaatst op 10 december 2020 in categorie Inspiratie & Motivatie

Er lijkt een sterk verband te zijn tussen overgewicht en corona. Gemiddeld heeft 80% van de patiënten die op de intensive care ligt te maken met overgewicht. Ook uit China en andere landen komen soortgelijke berichten binnen.

Vrijwel alle patiënten die beademingsbehoeftigd worden, hebben overgewicht. Ze weten niet wat hier de reden van is, maar er zijn wel vermoedens.

Volgens Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, kan het te maken hebben met het feit dat veel patiënten met overgewicht ook een hoge bloeddruk en/of suikerziekte hebben. Daarnaast heeft iemand met overgewicht een zwaardere borstkas, wat ademen sowieso al wat lastiger maakt. Symptomen als benauwdheid en kortademigheid die voorkomen wanneer je besmet bent met het coronavirus geven nog meer belasting.

Gezond afvallen
Wil jij graag je overgewicht aanpakken? Het is niet verstandig om nu op een streng dieet te gaan. Dit kan een tekort aan essentiële voedingsstoffen veroorzaken die je immuunsysteem verder aantast. Wel is het belangrijk om een gezond te eten en te bewegen.

Met Slinc. voed je lichaam met alle nodige voedingstoffen: bouwstoffen, brandstoffen en beschermstoffen. Alles wat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Ben jij nu tijdens de coronacrisis thuis aan het werk en heb je behoefte aan meer ritme in je eten? Met Slinc. eet je om de 2 tot 2,5 uur en eet je volgens een voorgeschreven schema. Je ziet precies wat je kan eten en waar je uit kunt kiezen. Duidelijk en simpel. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. En gewoon producten die je in de supermarkt kan halen, dus geen maaltijdvervangers.

’s Ochtends en ’s middags eet je volkoren crackers met mager beleg waarbij je bij de lunch ook rauwkost eet. Denk aan komkommer, tomaat, paprika, sla etc. Als tussendoortje in de ochtend en in de middag eet je fruit met yoghurt of kwark. Het avondeten bestaat uit rijst, pasta of aardappelen, vlees of vis en groente. Je kunt dus gewoon met je partner of gezin mee-eten. In de avond mag je nog een bakje yoghurt na.

Je eet met Slinc. lager in calorieën waardoor een aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit nodig zijn om verantwoord af te vallen. Dit zijn plantaardige voedingsupplementen die ervoor zorgen dat je geen honger hebt, dat je afvalt in je vetmassa en dat je je lekker fit blijft voelen.

Startpakket Slinc.
Als je start met Slinc. ontvang je een startpakket voor 4 weken. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Dus hoe je ritme op de dag eruit ziet, wat je allemaal mag eten, hoeveel etc. Er zit ook een heel handig receptenboek bij met gezonde, makkelijke recepten waar het hele gezin uit kan mee eten. Ook heeft Slinc. een gratis app die je kunt downloaden.

Als je start met het startpakket ontvang je een totaal pakket van voedingssupplementen, een uitgebreide uitleg in het begeleidende boekje, een receptenboek en een gratis app. Wil jij graag afvallen met gewoon eten? Bestel het Startbox van Slinc. voor 4 weken.

Lees ook

Reageer op dit bericht