gratis verzending & volgende dag in huis

2014: Let’s do this!

Geplaatst op 03 januari 2014 in categorie Up close & personal

Oh wat heerlijk om weer gevoed te worden door enthousiasme! Zoals iedereen in december instort, gedemotiveerd en uit ritme is, zo gedreven en vol goede moed begint iedereen het nieuwe jaar. Heerlijk! “Er klaar méé zijn, en klaar vóór zijn”, zeg ik altijd. Klaar met de overtollige kilo’s en klaar om af te vallen. Ready to rock.En dames, ik doe met jullie mee! En deze keer letterlijk. Ik heb een februari een vakantie in het vooruitzicht en 2 kilo teveel van de hele feestmaand december. Dat betekent nu dus 64kg. En ik ga voor de allereerste keer in mijn leven voor een gewicht dat ik nog nooit gehaald heb: onder the magic six: 59kg. Dat is dus 5 kg. Dus alle nieuwe enthousiaste starters: Let’s do this together!

Ben jij ook enthousiast en wil je graag online afvallen met mijn persoonlijke begeleiding? Doe dan met ons mee. Start dan nu voordelig met de Ready-set-Go Box! En heb je vragen: bel of mail me!

Lees ook

Reageer op dit bericht