gratis verzending & volgende dag in huis

Eet jij dan ook weleens een frietje Rachel?

Geplaatst op 28 augustus 2013 in categorie Up close & personal

Ja natuurlijk eet ik ook weleens een frietje. En ik hoop dat ik jullie nu niet teveel choqueer, maar ik snoep ook. Ik ben gek op chocola en chips. En ik drink graag een wijntje. En toch blijf ik op gewicht. Het kan echt. De grootste verandering in mijn eetgedrag was dat mijn mindset overging van ‘ik wil het, maar ik mag het niet’ naar ‘ik mag het, maar ik kies ervoor om het niet te doen.’ Ik schrijf het nu zo even in 1 zinnetje, maar ook voor mij is dat een proces van 2 jaar geweest. Het enige voordeel voor jullie is: you’ve got me to back you up, you are not alone! Alles waar jullie nog tegenaan gaan lopen, is voor mij een been there, done that. Al mijn kennis en ervaring, motivatie en enthousiasme heb ik samengevat in Slinc. om ook jou de kans te geven om te ervaren hoe het voelt om verlost te zijn van de eeuwige strijd met eten. Het kan echt! I’m the living proof.

Lees ook

Reageer op dit bericht