gratis verzending & volgende dag in huis

Gratis stroopwafels

Geplaatst op 15 september 2015 in categorie Up close & personal

Mijn man komt terug van de Jumbo en ik zie hem een pak stroopwafels op de aanrecht zetten. Als ik ergens totaal geen verzet tegen heb, dan is het stroopwafels. En het gaat nog verder dan dat. Het gaat in mijn hoofd zitten, stroopwafels, en het gaat er niet meer uit. Het continue besef dat wij stroopwafels in huis hebben. En die moeten op, zo snel mogelijk! Ik ga er bijna van hallucineren dat ze me roepen vanuit de snoepkast ‘Rachel, eat me’. Er komt dan een oncontroleerbare drang in mijn naar boven zoals ik mezelf ken van vroeger, uit mijn eetbuien. Die hele pak moet op! Dat is de reden waarom ik echt nooit stroopwafels koop. Dus het kan niet anders dan dat Ton die gratis heeft gekregen bij de boodschappen.

Bedankt Jumbo, hallo stroopwafels.

De kinderen hebben ze ook al gespot dus ik beloof ze een koek na het eten (met het excuus dat ik er zelf dan natuurlijk ook een kan pakken) Manlief ook nog één, dan blijven er gewoon nog 6 stroopwafels over!

Ik heb niet eens moeite gedaan om het subtiel te doen. Ik heb op 1 stroopwafel na (die heb ik ieder nog een halve aan mijn kindjes gegeven) ze alle 5 opgegeten. Belachelijk, echt be-lache-lijk, slaat echt totáál nergens op. Eten om te eten.

Maar ik en stroopwafels. What can i say…. ik ben Rachel en ik ben stroopwafel verslaafd. Zucht.

 

Op 29-12-2015 werd ik verrast door Henny Huisman ‘Super surprise show’! Met een jaar
lang gratis stroopwafels naar aanleiding van mijn blog over mijn stroopwafelverslaving.

 

Lees ook

Reageer op dit bericht