gratis verzending & volgende dag in huis

Have a Magical Day ;-))

Geplaatst op 04 maart 2014 in categorie Up close & personal

Oooohh wat-doet-de-zon-de-mens-goed! Wij zijn terug uit Amerika en ik zit weer vol energie. Ik heb mijn stekker in de Florida zon gestoken en ik heb hem helemaal leeggezogen. Heerlijk die warmte. Heel bizar dat 3 weken geleden ik zowat in mijn winterjas mijn slippertjes en bikini stond in te pakken. Met de bibbers over mijn lijf kon ik me gewoon niet voorstellen dat het ergens anders op de wereld lekker warm is. En gewoon 2 weken 25 tot 30 graden gehad.

Amerika is natuurlijk wel het land van de hamburger, dus ik krijg vaak de vraag: hoe blijf je op gewicht tijdens je vakantie? Uiteindelijk maakt het niet uit naar welk land je op vakantie gaat en welke (slechte) eetgewoontes ze daar hebben. Probeer niet op zoek te gaan naar producten die je kent van thuis, want dat is er vaak gewoon niet. In veel Europese vakantie landen kennen ze vaak niet eens magere zuivel of kaasproducten, crackers, of volkorenbrood. Zo is het in Amerika vooral allemaal heel erg vet en artificial (kunstmatig). Probeer in het land waar je bent op zoek te gaan naar voedzaam eten. En dan kom je bijna altijd uit op producten die recht uit de natuur komen en zo min mogelijk bewerkt zijn. Zuivel, fruit, groente, vlees, vis, noten en iets aan volkoren product. En dat is wat ik dan in Amerika ook doe. Ik vis de fruit, muesli en yoghurt als ontbijt tussen al de bagels en toast uit, ik eet een handje nootjes tussendoor, de lunch zijn bruine broodjes met ham (haal ik bij de supermarkt), tussendoor nog een stuk fruit of nog een broodje en ’s avonds uit eten. Ik houd overdag zo voedzaam mogelijk, ik snoep niet, maar ik drink wel een wijntje bij het eten, maar laat het toetje achterwege. Dat is op heel de vakantie elke dag mijn uitzondering geweest. En de weegschaal? Die was na de vakantie gelijk.

En mijn accu is weer vol, klaar om ertegenaan te gaan! And as they say in Disney… Have a Magical Day ;-))

Lees ook

Reageer op dit bericht