gratis verzending & volgende dag in huis

I’m in rehab

I’m in rehab

Geplaatst op 17 maart 2016 in categorie Up close & personal

Ik zeg het maar gewoon eerlijk: ik ben verslaafd aan social media. Mijn Facebook, Instagram, e-mail, whats app, Pinterest checken, updaten en beantwoorden is een dagtaak. Iedereen wil iets van me. Ze willen iets laten weten, laten zien of iets vragen waar ik natuurlijk wel zo snel mogelijk antwoord op móet geven.

Met mijn eeuwige excuus dat ik zakelijk veel moet bijhouden, is mijn telefoon nog nét niet aan mijn hand vergroeid. Tot ik in februari op vakantie bewust mijn telefoon heb weggelegd. Deze vakantie geen social media.

Wat een rust! OMG, heerlijk! Zit mijn leven nou in een telefoon of hier op dit adembenemend strand waar mijn kindjes lachend achter de golven aan rennen? Ik ben in het hier en nu, ik geniet ervan en ik ben echt tot rust gekomen in de vakantie.

Dit wil ik vasthouden! Dus tijd voor een maatregel als ik thuis kom. Het voornemen: ‘ik ga voortaan maar 3 momenten op de dag mijn telefoon checken’, blijkt al heel snel niet te werken. Dus ik ga drastischer te werk. Ik laat voortaan mijn telefoon thuis als ik ga werken. Back to the old days… Een mobiele telefoon die ik vervolgens als vaste telefoon gebruik.

En ik vind het fan-tas-tisch! Wat een verademing! Als ik aan het werk ben, ben ik op mijn werk. Niet alleen fysiek, ook met mijn hoofd.

Iedereen geeft als eerste reactie: Maar wat als er onderweg dan iets gebeurt? Of je krijgt een ongeluk? Nou, dan heb ik altijd nog het geluk dat IEDEREEN zijn telefoon bij heeft!

Tenzij ik je hiermee heb bewogen om ook af te kicken. Ik daag je uit, probeer het eens! You might even like it!

 

Lees ook

Reageer op dit bericht