gratis verzending & volgende dag in huis

Inspireren en infecteren

Geplaatst op 04 november 2013 in categorie Up close & personal

Dit weekend heb ik op LadiesLEF inspiratiesessies ‘Op gewicht blijven’ gegeven. Uit mijn enthousiasme had ik ingezet op 9 sessies van 45 min. Ik dacht eerst nog: 45 minuten, hoe krijg ik in godsnaam zo veel informatie in zo weinig tijd! Maar na 3 sessies kwam ik tot het besef dat 45 min toch wel intensiever zijn dan ik dacht. Ik kan nu eenmaal niks doen op halve kracht, dus elke sessie heb ik mezelf vol gegeven in enthousiasme. Ik brak zaterdagavond bij mijn enkeltjes af, mijn stembanden waren dood en mijn weegschaal gaf inmiddels 2kg lichter aan. Dat is dan wel weer leuk. Ook om zo je eigen theorie in de praktijk te zien. Zodra je lichaam niet werkt op de automatische piloot en je met iets nieuws bezig bent, kost dat je lichaam veel meer energie (lees hier meer over). Maar wauw, wat een energie! Wat ben ik bedolven met positieve reacties en dat bekrachtigt mij alleen maar meer om te blijven doen wat ik doe. Mensen infecteren met mijn enthousiasme en kennis. Ik ervaar mijn rust in voeding als een immens cadeau, ik voel me daardoor echt bevrijd. Hoe ik deze overstap van ‘levenslang’ naar ‘rust in eten’ heb gemaakt, dat mag ik gewoon niet voor me houden. Dat zou bijna crimineel zijn als ik deze wetenschap niet deel met alle andere vrouwen die kampen met ‘levenslang’.

Wil jij weten hoe? Leer ook hoe je gezond kunt afvallen en op gewicht kunt blijven met Slinc. Maak de stap van ‘levenslang’ naar ‘bevrijding’.

Lees ook

Reageer op dit bericht