gratis verzending & volgende dag in huis

It’s official: ik hoor erbij

Geplaatst op 12 maart 2014 in categorie Up close & personal

Bij alle moeders die ziek worden als hun kinderen ziek zijn. Ian wordt bijna 4, Billy bijna 2 en ik heb tot nu toe alle gepasseerde griep, verkoudheid en buikvirus overgeslagen. Ik heb een hoge weerstand, ik ben nooit ziek. De laatste keer dat ik griep heb gehad, was ik 21. Dat weet ik nog heel goed, want ik zou die week starten met mijn nieuwe baan. Meldde ik me ’s ochtends niet aan de balie, maar aan de telefoon om me ziek te melden. Wat een eerste indruk, verschrikkelijk vond ik dat!

Koorts. Dat is voor mij gewoon 15 jaar geleden. Maar met 2 jonge kindjes met griep die mama als levende zit zak gebruiken, is deze keer ook mijn lichaam bezweken. Ik heb 24 uur op bed gelegen. Alleen maar gerust en geslapen. Lekker warm onder de deken. Af en toe een beterschap app, een knuffel van mijn jongens of een kop thee. Ik vond het eigenlijk best wel relaxed haha. Ik werd vanmorgen wakker, koorts was bijna weg, mijn stem trouwens ook. Nog een vervelende hoest, maar ik mag niet klagen na 24 uur alweer zo op de been. Dat is dan toch te danken aan mijn weerstand, dat ik weer zo snel herstel. En ik weet natuurlijk als geen ander wat je het beste kunt eten en drinken als je ziek bent om zo snel mogelijk beter te worden. Benieuwd wat? Check hier wat je het beste kunt eten en drinken als je de griep hebt.

Lees ook

Reageer op dit bericht