gratis verzending & volgende dag in huis

Let’s marry!

Geplaatst op 03 oktober 2013 in categorie Up close & personal

Wij zijn vandaag 4 jaar getrouwd. Op 7-7-2009 trouwde wij in een wedding chapel in Las Vegas. Amerika-freaks als we zijn, moest het natuurlijk wel in the States gebeuren. Ton en ik zijn al 100 jaar samen. Hij vroeg mij in de vakantie van 2008 ten huwelijk, op een rode rots bij de Glen Canyon Dam. Let’s marry, here and now. Las Vegas stond die vakantie op de planning en wij zouden gaan trouwen, in a litte white chapel. Niemand wist ervan thuis. In een gehuurd kostuum en een bruidsjurk stonden we op ‘stadhuis’ om wat papierwerk af te handelen. Okay, so that’s settled then, if you want to get married, you just need to sign here. Ton kijkt mij nerveus aan, ik lach nerveus. ‘Teken dan’ zegt hij, ik zeg: ‘teken jij dan’. Ton: ‘Ik ben best zenuwachtig.’ En dan ben je 16 jaar bij elkaar, sta je op het punt om te gaan trouwen en het enige wat ik kon zeggen is: ‘Doen we hier wel goed aan? Misschien kunnen we beter nog even wachten.’ We wisten niet hoe snel we dat gebouw uit moesten. Mensen die buiten stonden in de rij, keken ons verbaasd aan. Ik riep uit volle borst: ‘We decided not to get married.’ Iemand begon voorzichtig te klappen en wij renden de crowd voorbij, lachend. We kregen vol applaus. Wat een opluchting, ik bedoel, what was I thinking? Ik ken die gast pas 16 jaar!

Maar dat jaar erop zijn we wel echt getrouwd, in Las Vegas. In a little white chapel met mijn zusje en zwager als getuigen. Iedereen thuis was ingelicht en kon via een webcam live meekijken. And it was perfect!

Lees ook

Reageer op dit bericht