gratis verzending & volgende dag in huis

Linda de Mol gaat lijnen… en ik ook!

Linda de Mol lijnt

Geplaatst op 20 maart 2017 in categorie Up close & personal

Linda de Mol start vandaag met afvallen

En dat 6 weken lang. En ze vraag iedereen die ook wil afvallen om met haar mee te doen. Waarom? Omdat samen afvallen als een steun in de rug voelt. Samen is niet alleen. En ik doe met Linda mee! Ik ben vandaag gestart met lijnen.

En veel vrouwen vragen dan? Maar waarom Rachel, jij hoeft toch niet af te vallen? Jawel iedereen, ik wil ook afvallen. Hoe, wat, waar, waarom? Omdat ik dit jaar 40 word… and i’m gonna let 40 look smashing! En maakt Linda vandaag haar startgewicht bekend (wat volgens haar het NOS journaal gaat halen ;-)) ga ik vandaag ook met mijn billen bloot.

Ik ga net als Linda met gewone voeding afvallen. Gezond eten en sporten. Linda de Mol deed een oproep aan vrouwen die willen afvallen met haar én daarover willen bloggen. Hieronder lees je mijn blog inzending aan Linda lijnt.

Door mijn inzending ontmoet ik uiteindelijk Linda de Mol persoonlijk. Supergaaf!

I’m gonna let 40 look smashing!

Ik heb nog tot december, maar het moet er dit jaar écht van komen. De all inclusive van de herfstvakantie 2015 heeft me genekt. Heerlijk zo’n geheel verzorgde ga-maar-lekker-achterover-liggen vakantie, maar de weegschaal had zo zijn eigen vertaling. In mijn geval +3kg!?! Met de koffie smaak nog in mijn mond, bestelde ik om 11 uur ’s ochtends mijn eerste coctail al. Dus ik wist natuurlijk donders goed dat al die vloeibare suikers niet ongestraft zouden blijven.

Ik probeer nu al 1,5 jaar die 3 kilo eraf te krijgen. Ik had vóór die vakantie eigenlijk al 2 kilo kwijt willen zijn. 5 kilo dus eigenlijk. En we blijven vrouw, we liegen er altijd 1 of 2 kilo af. Dus geheel met mijn billen bloot: ik moet gewoon 6 kilo afvallen. En nu komt de grap: ik ben afslank- en voedingscoach. Ik begeleid vrouwen met veel enthousiasme, passie en een dosis vakkennis in afvallen en op gewicht blijven. En gadverdamme.. ik ben er nog goed in ook! Ik krijg dames zover om er écht alles uit te halen. And to make it fun! Ik steek jaarlijks mijn stekker in de Amerikaanse oplader om mijn over-de-top enthousiasme te voeden. Daardoor stuiter ik mijn studio door met mijn meest irritant perfecte rij witte tanden en een schaterende herkenbare lach.

Ik ben de stok achter de deur voor al deze vrouwen. Maar wie is mijn stok achter de deur? Mijn lijnpogingen beginnen altijd lekker origineel op maandagochtend om vervolgens op dinsdagavond alweer te sneuvelen. En de dames in mijn studio krijgen het allemaal mee. Ze vinden het heerlijk, dat ik als goerroe faal. Want er is niets zo lekker dat degene die perfect lijken, gewoon maar mens blijken te zijn.

Wie is mijn stok achter de deur? Ik heb téveel kennis over voeding, dus ik laat me niets vertellen. Wat zeg ik, ik heb mijn eigen afslankprogramma!

Ik ben goed in wat ik doe. But I suck. in playing my own game.

Dus het mogen schrijven van deze blog, dat is geen stok achter de deur, dat is een hele eik. En die heb ik nodig. Een bos vol.

Met 400 inzendingen kwam ik tot de laatste 25, maar ben ik het nét niet geworden. Wél ben ik uitgenodigd om bij de kickoff te zijn op vrijdag 24 maart van Carlos Lens (Personal trainer van Linda de Mol en brein achter Fitchannel.com). En word ik geïnterviewd voor Lindanieuws en Lindalijnt. Leuk, leuk, leuk! Mij was het bloggen vooral te doen als stok achter de deur, maar met mijn billen bloot in een interview (ik als afslankcoach heb hulp nodig bij afvallen!) heeft voor mij hetzelfde effect. Dus…houd Facebook en Instagram in de gaten!

Oh voor iedereen die het interessant vind om mijn startgewicht te weten: ik weeg 67.0 kg

Lees ook

Reageer op dit bericht