gratis verzending & volgende dag in huis

Mijn missie!

Geplaatst op 01 november 2013 in categorie Up close & personal

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en op gewicht blijven. Ik heb een onbedwingbare passie om mensen te helpen in hun strijd met eten. Ik heb meer te vertellen dan alles wat je al weet aan feitelijkheden over eten.

Ik ben geen gediplomeerd diëtist, geen gewichtsconsulente. Ik heb geen diploma voor dit vak. Maar wanneer ben je een deskundige? Als je een opleiding hebt gedaan? Als je een diploma hebt? Als ik nu een opleiding fotografie ga doen en ik slaag, bén ik dan een fotografe? Mijn diploma zegt van wel. Ik weet dan misschien hoe een fototoestel werkt, hoe ik de belichting moet instellen, vanuit welke hoek ik het beste ik kan fotograferen. Feitelijk weet ik meer dan een leek. Maar garandeert mijn diploma ook dat ik een góede fotografe ben?

Een voetballer hoeft geen diploma te halen. Een professionele voetballer heeft aanleg. Al op jonge leeftijd staan scouts langs de kant van de lijn en schiften er zo de échte voetballers uit. Aanleg, passie, doorzettingsvermogen en potentie tot groei.

Maar mijn passie voedt mij om jou vanuit alle invalshoeken te benaderen. Anders dan je gewend bent. Zoals Beckham. Ogen op het doel, maar met de mogelijkheid om linksbenig of rechtsbenig te scoren. Vanuit de ziel en aanleg.

Do what I was born to do …. Niets meer, niets minder.

Lees ook

Reageer op dit bericht