gratis verzending & volgende dag in huis

Nooit meer bikini-stress

Geplaatst op 19 juni 2014 in categorie Up close & personal

De zon laat zich zien en heel vrouwelijk Nederland schiet in paniek. Bikini-stress! Ik herken het nog van toen ik zelf zwaarder was. Vakantie was vooral stress voor mij in plaats van ontspanning. Weken vooraf al omdat ik eigenlijk nog wilde afvallen. Maar vooral ook tijdens de vakantie. Ik wilde zo gecontroleerd mogelijk omgaan met eten. Ik stelde allerlei regels voor mezelf op, zodat ik wel kon genieten, maar niet teveel zou aankomen. Het was zo obsessief, dat het net als elke vakantie ervaring, gedoemd was om te mislukken. En vaak in het vliegtuig al gooide ik alle regels overboord. De vliegtuigmaaltijd met cheesecake als toetje legde ik eerst nog aan de kant, maar alles in mij riep ‘cheesecake, cheesecake, cheesecake.’ Ik wist niet hoe snel ik het in mijn mond moest stoppen. Weg met die verstikkende regels! Pas dan voelde ik me bevrijd. Ik schoot van weken discipline in een ongeleid projectiel gedurende de hele vakantie. Resultaat: + 4kg. Pffff… dat eeuwige gevecht. Gek werd ik ervan.

Ik ben net terug van een weekje strand en ik heb genoten. Van de zon, van mijn gezin, van het eten en drinken. Zonder frustratie, geen gevecht, geen onrust over mijn gewicht, mijn lichaam of eten en drinken. Mijn punt is: het kan echt anders. Ik ben het levende bewijs dat je van extreem eetgedrag en jojo-en rust in je hoofd kunt krijgen. Met Slinc. leer je niet alleen afvallen, maar ook hoe je op gewicht moet blijven. Wil jij ook af van het eeuwige gevecht met eten? Leer het met Slinc.!

Lees ook

Reageer op dit bericht