gratis verzending & volgende dag in huis

Parkeren

Parkeren

Geplaatst op 31 maart 2016 in categorie Up close & personal

All inclusive is heerlijk! Je kunt zo aanschuiven en ongeneerd veel eten en drinken, de hele dag. Even helemaal niks, alles is verzorgd. Maar de weegschaal heeft zo een eigen vertaling van All inclusive. In mijn geval +3kg!?! Veel? Tja, ik sta er niet van te kijken. Ik hou van een coctail en al helemaal in de zon. Met de koffie smaak nog in mijn mond, bestelde ik om 11 uur ’s ochtends mijn eerste coctail. En zo bestaat mijn dag grotendeels uit mezelf voorzien van een heerlijk, maar mierzoet drankje. Mijn tandglazuur sprong nog net niet van mijn tanden af. Dus ik wist natuurlijk donders goed dat al die vloeibare suikers niet ongestraft zouden blijven.

Had ik het anders willen doen? Nee. Ik heb die keuze heel bewust gemaakt. Ik heb daardoor heerlijk genoten van mijn vakantie én ik aanvaard op voorhand ook de consequentie van de kilo’s. Ik houd mezelf niet voor de gek. Natuurlijk snap ik ook wel dat ik dan zwaarder terug kom. De enige voorwaarde die ik mezelf stel, is dat die kilo’s erna wel af moeten.

That is, zodra ik er klaar voor ben! Nadat een aantal dieetpogingen mislukte, zag ik al snel in dat dit niet mijn moment was. Diëten werkt voor mij niet als ik een getal op de weegschaal leidend laat zijn. Om klaar te zijn om te lijnen, moet ik het voelen, vanbinnen. Ik moet er klaar mée zijn en klaar vóor zijn. Ik ga mezelf niet dwingen tot afvallen omdat de weegschaal een getal aangeeft dat me niet bevalt. Dan klopt mijn motivatie niet.

Dus schiet ik in de parkeerstand. Gewoon even blijven staan waar ik ben. Ik omarm dit gewicht. Ik ben er niet blij mee, het is ook niet het gewicht waar ik op wil blijven, maar ik voel ook dat dit niet mijn moment is. Dus voor nu blijf ik even op dit gewicht. Dan hoef ik ook even niet alles af te slaan, mag ik de weekenden gewoon meedoen. Ik blijf even geparkeerd staan totdat ik het weer voel.

De all inclusive vakantie was eind oktober 2015. Het is vandaag 3 maart 2016, 5 maanden verder. Vandaag is mijn eerste dag Herbalife. Ineens was het er. Dat vuur, vanbinnen. Die passie, die drive om ervoor te gaan!

En ik heb er zin in!! Kom maar op! Ik ben er klaar mée en klaar vóor. Benieuwd hoe Herbalife mij is bevallen? Lees mijn verslag.

Lees ook

Reageer op dit bericht