gratis verzending & volgende dag in huis

Rachel Hulshof bij RTL Late Night

RTL Late Night Humberto Tan

Geplaatst op 26 maart 2017 in categorie Up close & personal

Uitnodiging RTL Late Night

Ik ben uitgenodigd voor de talkshow met Humberto Tan omdat ik mee doe aan Linda.lijnt.

Linda de Mol gaat 6 weken lang lijnen en heeft iedereen opgeroepen om met haar mee te doen. En ik doe mee! (lees ook: Linda de Mol gaat lijnen… en ik ook) Van de 400 inzendingen van bloggers die verslag mogen doen van hun lijnpoging via Linda., zat ik bij de laatste 25.

Samen met nog 2 medekandidaten en Linda de Mol was ik te gast bij RTL Late Night. Humberto interviewde Linda over deze lijnpoging. Eerder die dag was ik ook bij de kickoff van Linda.lijnt met een workout van Carlos Lens in de tuin van de redactie van Linda.

Bekijk hier de RTL uitzending. Ik ben aan het woord vanaf 49.39 minuten.

Slinc. bij RTL late night Humberto Tan

Lees ook

Reageer op dit bericht