gratis verzending & volgende dag in huis

Slinc. in het TV programma ‘De Monitor’

Geplaatst op 05 november 2019 in categorie Up close & personal

Ik ben als afslank- en voedingscoach benaderd door de redactie van het programma ‘De Monitor’ van de KRO-NCRV om mijn visie over afvallen toe te lichten. Maandag 4 november waren de opnames in mijn afslankstudio in Eindhoven. Ik vond het echt zo superleuk om te doen! Uiteraard was ik ook echt wel gespannen. Zeker omdat ik wist dat ik geïnterviewd zou worden door presentator Teun van de Keuken. Een ervaren journalist en columnist die me ook echt wel wat kritische vragen voorlegde. Daar is vervolgens echt een heel interessant interview uit gekomen.

De Monitor neemt maatschappelijke kwesties onder de loep en ze wijden een uitzending aan het onderwerp ‘afvallen’. Vraagstukken als: Waarom is afvallen zo moeilijk? Welke manieren zijn er om af te vallen en Wat is de beste manier om af te vallen? komen aan bod.

opname de Monitor - Teun van de Keuken

De KRO benaderde mij in eerste instantie alleen voor een achtergrond informatie interview. Ze wilden mij als afslank- en voedingscoach wat vragen stellen als research voor het programma. Ik vertelde over wat Slinc. doet in afvallen en op gewicht blijven. Je blijft normaal blijft eten, maar toch val je snel af. Door om de 2 tot 2,5 uur te eten heb je een stabiele bloedsuikerspiegel. Dat zorgt er niet alleen voor dat je beter afvalt, maar je ook dat je je heel goed voelt. Je hebt meer energie, je voelt je fit, je denkt helder na en slaapt beter. Door een stabiele bloedsuikerspiegel val je beter af, maar blijf je ook beter op gewicht.

Na dit gesprek werd ik uitgenodigd om mijn visie over afvallen toe te lichten in het programma De Monitor. Ik vind het vooral een eer dat de KRO mij hiervoor heeft benaderd. Dit is niet alleen mijn vak, het is mijn passie. Hoe meer publiek ik kan bereiken met Slinc., hoe meer vrouwen ik kan helpen met afvallen en op gewicht blijven. Daar ben ik echt heel trots op.

Het interview met Rachel Hulshof is te zien op in De Monitor op zondag 24 november, NED 2 om 22.40 uur. Leuk als je kijkt!

De monitor KRO - Teun van de Keuken

Lees ook

Reageer op dit bericht