gratis verzending & volgende dag in huis

Vakantiekilo’s! Gatver.

Geplaatst op 06 maart 2014 in categorie Up close & personal

Vakantie! Eindelijk. Je hebt ernaar toegeleefd, even geen werk en helemaal tot rust komen. Even nergens aan denken. Ook niet aan de lijn. ‘Want het is tenslotte vakantie.’ Misschien ben je gaan skiën tijdens de krokusvakantie, heb je Carnaval gevierd of ben je gewoon lekker vrij geweest. Je doet toch altijd nét even wat meer.

Lekker eten, warme chocomel met slagroom op de piste of teveel bier met Carnaval. En hoe leuk het ook was, toch báál je van die kilo of meer extra! Je kunt beter ‘voorkomen dan genezen’, maar in dit geval zitten de kilo’s er al aan. Wat kun je dan alsnog nu doen?

Corrigeer jezelf direct! Dat is de hele clou. Wacht niet tot ‘na de dit weekend, want ik heb nog een feestje.’ Dat zijn allemaal kilo’s die er nog eens bovenop je vakantiekilo’s komen. Corrigeer je vakantiekilo’s direct. Pak ze aan. Eraf ermee! En dat kan ideaal met de speciale Slinc. Recovery Box. Een korte kuur van 4 weken, waarmee je met normaal eten toch even die 2 of 3 kilo’s kunt kwijtraken. Kort en krachtig!

Met Slinc. eet je zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. Als ontbijt en lunch eet je crackers, waarbij je in de middag onbeperkt groente mag eten. Als tussendoortje (in de ochtend en middag) eet je een stuk fruit samen met zuivel. Dat kan een sinaasappel met een glas melk zijn, maar ook yoghurt met een appel. In de avond eet je rijst, pasta of aardappelen (of peulvruchten), vlees of vis en groente. Als toetje mag je nog een bakje zuivel. Heel normaal eten dus. Alle informatie zit ingesloten in de Box, dus je kunt meteen aan de slag. Bestel de Recovery Box direct.

Lees ook

Reageer op dit bericht