gratis verzending & volgende dag in huis

Wat een Kerstcadeau!

Geplaatst op 29 december 2013 in categorie Up close & personal

Ik kan me de Kerstdagen eigenlijk niet anders herinneren als één groot (vr)eetfestijn. Tenminste, zo zag mijn Kerst er altijd uit. Lekker en veel. Kerst waren voor mij excuusdagen om helemaal los te gaan. Eten om te eten. Ik was helemaal niet meer bezig met: “Heb ik hier nog wel zin in, zit ik eigenlijk niet al vol?’ Ik was bezig met: “Nu kan het, dus nu eet ik alles.” Er zullen veel vrouwen zichzelf hierin herkennen. Misschien jij ook wel. Maar hoe mooi is het, dat ik je kan vertellen dat ik zo ben geweest, maar niet meer zo ben? Want dat betekent dat jij dit ook kunt! Ik kan nu genieten van eten, zonder alles te eten wat op tafel staat. Ik maak keuzes voor wat ik écht lekker vind. Ik eet overeet mezelf niet meer. Ik heb een punt bereikt dat ik luister naar mijn lichaam in plaats van een opdringerige drang om obsessief te blijven eten. Ik zit op 2de Kerstdag heerlijk van mijn wijntje te genieten als ik mezelf besef dat ik bewust maar 2 toastjes op heb zodat ik met een goede honger start aan het diner. Ik realiseer me vandaag des te meer hoeveel anders mijn Kerst altijd is geweest en hoe bevrijd ik me nu voel van eten. Wat een geweldig Kerstcadeau!

Laat 2014 ook jouw jaar worden en laat mij je helpen! Maak de overstap van frustratie eten naar bewust eten en start met Slinc.

Lees ook

Reageer op dit bericht