gratis verzending & volgende dag in huis

Wat eet jij dan als lunch?

Geplaatst op 26 augustus 2014 in categorie Up close & personal

Vrouwen zijn altijd verbaasd als ik vertel hoeveel ik eet op een dag. Je mag voedzaam namelijk heel veel eten! Dat vind ik het mooiste in mijn vak. Vrouwen denken dat diëten betekent ‘honger lijden’, maar ik ben alleen maar bezig om dat misverstand uit de wereld te helpen. Honger hebben is niets anders dan een signaal van je lichaam dat die brandstof nodig heeft. Je lichaam vraagt om voedingsstoffen: brand-, bescherm- en bouwstoffen. Als mensen starten met Slinc. krijg ik 9 van de 10 keer de reactie: wat moet ik veel eten! Hoe meer je je lichaam voedt, hoe harder die werkt. Zo simpel is het eigenlijk. Dus ik zorg dat ik dagelijks zoveel mogelijk al mijn voedingsstoffen binnenkrijg, zodat mijn lichaam optimaal werkt, dus ook mijn stofwisseling. Dus hoe ziet mijn dagelijkse lunch eruit zul je denken? Take a look for yourself… 

Lees ook

Reageer op dit bericht