×

gratis verzending & volgende dag in huis

My way of life

 

De werking van Slinc.

Als je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven, is het belangrijk grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel te vermijden. Geen hoge pieken en lage dalen. Met Slinc. behoud je een meer stabiele bloedsuikerspiegel door om de 2 tot 2,5 uur voedzaam te eten. De aanvulling van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunen dit. 

Maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk, een stabiele bloedsuikerspiegel? 

Grote schommelingen van de bloedsuikerspiegel zorgen ervoor dat je juist meer gaat eten. Als je iets eet of drinkt met een hoog suikergehalte, piekt je bloedsuikerspiegel enorm. Het lichaam maakt dan insuline aan om de bloedsuikerspiegel weer omlaag te brengen. In deze lage bloedsuikerspiegel voel je je vaak lusteloos en moe. Je lichaam vraagt opnieuw om suikers. Je gaat dus weer opnieuw snoepen, eten of drinken. Suiker vraagt dus letterlijk om suiker. Dat is bijvoorbeeld waarom je vaak niet kunt stoppen als je 1 chocolaatje pakt.

Door hoge pieken en lage dalen in je bloedsuikerspiegel heb je dus vaker honger; je eet je vaker en meer. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot diabetes (suikerziekte), als je te veel koolhydraten binnenkrijgt en het lichaam niet meer in staat is om genoeg insuline aan te maken.

De suikers die hoge pieken veroorzaken noemen we enkelvoudige koolhydraten. Dat zijn suikers die heel snel door je lichaam worden opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan snoep, afbakbroodjes, friet, pizza, witte pasta, alcohol, cola etc.

Met Slinc. blijft je bloedsuikerspiegel meer stabiel. Dat komt omdat je regelmatig over de dag voedzame producten eet. Je eet voornamelijk producten die meervoudige koolhydraten bevatten. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel. Meervoudige koolhydraten zitten in bijvoorbeeld volkoren producten, vlees en vis, groenten, zilvervliesrijst en zuivel.

Bij een meer stabiele bloedsuikerspiegel voel je je ook veel beter. Je voelt je fit en lekker. Je zult merken dat je je beter kunt concentreren en helder kunt nadenken. En slaap je slecht? Met Slinc. verbetert je nachtrust.

Slinc. Shaper & Slinc. Fit

De Slinc. voedingssupplementen ondersteunen in een stabiele bloedsuikerspiegel. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren, dat zijn de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Je hebt dus een langer verzadigingsgevoel en hoeft minder (vaak) te eten. In de Slinc. Fit zit het mineraal Chroom. Dit mineraal vermindert je zin in zoetigheid en het draagt bij aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

  

Start met afvallen Slinc.

 

  

 

 

Slinc. recepten