gratis verzending & volgende dag in huis

Afvallen met een duidelijk eetschema

Het Slinc. dieet heeft een eetschema dat uit 6 maaltijden bestaat, verdeeld over de dag. Je eet 3 hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) en 2 tussendoortjes. Na het eten mag je ook nog een toetje eten. Hoe ziet het dieet eetschema eruit en wat mag je allemaal eten tijdens Slinc.? Je ontbijt met 2 crackers met mager beleg en eet in de ochtend en in de middag een tussendoortje dat bestaat uit fruit en yoghurt of kwark. Tijdens de lunch eet je ook 2 crackers samen met groenten. Als avondeten eet je gewoon met de pot mee. Geen inspiratie? Bekijk alle Slinc. recepten.

Wat eet je met Slinc.? Een Slinc. eetdag

Eetschema Slinc. dieet

Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Slinc. laat niets weg. Het is belangrijk dat je alle voedingsstoffen binnen blijft krijgen, zodat je lichaam optimaal functioneert. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. In het begeleidende boekje in de startbox van Slinc. vind je het exacte eetschema van het dieet terug. Ook staat er een productenlijst waar je uit mag kiezen. Dus welke crackers mag je eten, welk fruit, groente, zuivel etc.

Wat eet je met Slinc.

 

Normaal eten, snel afvallen

De Slinc. Shaper is een hoog concentraat eiwitten en zorgt ervoor dat je spiermassa behouden blijft. Je lichaam haalt de verbranding dan uit je vetten, je bent dus puur vetmassa aan het verbranden. Een eigenschap van eiwitten is dat het je hongergevoel onderdrukt. Je hebt dus door de Shaper ook geen honger tijdens het lijnen! De Fit is vitaminen en mineralen en zorgt ervoor dat jij energie hoog blijft en jij je lekker fit blijft voelen.

Slinc. startbox

Heb jij het nodig om een duidelijk eetschema te gebruiken om te diëten? Dan is Slinc. een perfect programma om te volgen. Je begint met een startpakket van 4 weken, waar je alles in terug vindt om te starten. Het eetschema, productenlijst, regels en tips vind je terug in het uitgebreide begeleidende boekje. Je ontvangt in het startpakket ook het Slinc. receptenboek Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten. En uiteraard zit er in de startbox de bijhorende voedingssupplementen Slinc. Shaper en Fit.

Slinc. Ebook afvallen met normaal eten

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app