gratis verzending & volgende dag in huis


Afvallen met een duidelijk dieet schema

Rachel Hulshof Slinc. Afslankcoach Rachel Hulshof

Dieetschema Slinc

Wil jij graag afvallen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Slinc maakt het makkelijk voor je met een duidelijk dieet schema. Een makkelijk ritme over de dag verdeeld over 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes. Het dieet schema van Slinc ziet er elke dag hetzelfde uit, wel zo makkelijk. Je hoeft niet na te denken over hoe het ontbijt of lunch eruit ziet. Geen moeilijke recepten als quinoa salade, boekweitpannekoekjes of overnight oates. Normaal eten in een overzichtelijk en herkenbaar schema. Het ritme is namelijk elke dag hetzelfde. Saai? Helemaal niet. Want jij maakt wél zelf de keuze in wát je eet aan de hand van een overzichtelijk voedingslijst.

Schema dieet

Het is belangrijk dat je alle voedingsstoffen binnen blijft krijgen, zodat je lichaam optimaal functioneert. Slinc laat niets weg in het dieet schema en kent een gezonde balans van koolhydraten, eiwitten en vetten. Het schema bestaat uit 6 maaltijden verdeeld over de dag. Door regelmatig over de dag voedzaam en gezond te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadigingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. Je eet 3 hoofdmaaltijden: ontbijt, lunch en avondeten en 2 tussendoortjes. Na het eten mag je ook nog een toetje eten. Dieet schema

 

Hoe ziet het dieet schema eruit?

Het dieet schema van Slinc is op de dag dus elke dag hetzelfde, maar je maakt wel zelf je keuzes in wát je eet. Je ontbijt (als vrouw) met 2 crackers met mager beleg en eet in de ochtend en in de middag een tussendoortje dat bestaat uit fruit en yoghurt of kwark. Dat kan bijvoorbeeld een bak yoghurt met een appel zijn of een glas melk met een sinaasappel. Tijdens de lunch eet je ook 2 crackers samen met groenten. Denk aan rauwe groente als komkommer, tomaat, paprika, radijs etc. of een salade. Je kunt in de middag ook voor warme groente kiezen, net wat je lekker vindt.

Als avondeten eet je gewoon met de pot mee. Afvallen gaat makkelijker als je samen met je partner of gezin kunt mee eten. Geen inspiratie voor gezonde recepten? Bekijk alle Slinc. recepten voor jouw dieet schema.

Dieet schema met supplementen

Slinc ondersteunt jou naast dit dieet schema met een aanvulling in plantaardige supplementen. De combinatie van het eetpatroon en de aanvulling van supplementen maakt het programma compleet. Afvallen was nog nooit zo makkelijk én lekker.

De aanvulling van de Slinc Shaper op jouw dieet schema is een plantaardig aminozuren complex. Dit zijn de bouwstenen van eiwitten, die van nature de eigenschap hebben dat het hongergevoel onderdrukt. Ook blijft door aminozuren je spiermassa intact. Het lichaam moet die verbranding dan ergens anders vandaan halen en dat doet het lichaam dan uit de vetten. Je verbrandt dus alleen vetmassa. Precies wat je wilt, afvallen in vetten. Je voorkomt hiermee een jojo-effect.

De Slinc Fit is een supplement van vitaminen en mineralen. Snel afvallen is voortaan de standaard, maar voor het lichaam is het enorm hard werken. Om te ondersteunen dat het lichaam continue op hoog niveau kan verbranden, gebruik je tijdens Slinc de aanvulling van Slinc Fit.

Dieet schema afvallen

Met een goed dieet schema behaal je jouw resultaten nog beter, sneller en makkelijker. Kun jij wel een duidelijk dieet schema gebruiken voor afvallen? Dan is Slinc een perfect dieet om te volgen. Je start met de Slinc Startbox van 4 weken, waar je alles in terug vindt om te starten. Het dieet schema, voedingslijst, regels en tips vind je terug in het uitgebreide begeleidende boekje. Je ontvangt in het startpakket ook het Slinc receptenboek Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten. En uiteraard zit er in de startbox van het dieet programma de bijbehorende voedingssupplementen Slinc Shaper en Fit.

Je volgt Slinc heel makkelijk zelfstandig en vanuit je eigen huis. Is er iets niet duidelijk en heb je nog vragen? Dan is afslankcoach Rachel makkelijk bereikbaar via de whatsapp.

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, voedings- en afslankcoach. Ik begeleid al meer dan 15 jaar vrouwen en mannen in afvallen met Slinc. in mijn afslankstudio in Eindhoven en online met Slinc. Zelf verloor ik 19 kilo met Slinc. en dat inspireerde mij dat om zelf vrouwen te helpen in hun strijd met de kilo’s. Ik ben nu na jaren nog steeds op gewicht en heb mijn balans gevonden in voeding. Met afvallen met Slinc. help ik je kilo’s aan te pakken.