gratis verzending & volgende dag in huis

Dieetboek Slinc.

Slinc. is een afslankprogramma op basis van normaal eten met een aanvulling van voedingssupplementen. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Het programma kent 3 fasen: Afslanken, Stabiliseren en Balans. Je bereikt met Slinc. niet alleen je streefgewicht, je leert ook hoe je op gewicht kunt blijven.  Met Slinc. Fase 1 Afslanken kies je voor een totaal pakket van voeding, begeleiding via het bijgeleverde boek voor het Slinc. dieet met alle nodige informatie en supplementen. En je blijft dus heel normaal eten: gewoon producten uit de winkel, in plaats van poeders of maaltijdvervangers.

Wat eet je met Slinc.? Een Slinc. eetdag

Recepten boek Slinc. dieet

In het startpakket van Slinc. ontvang je ook het recepten boek Slinc. Slank & Vitaal. Erg makkelijk in de keuken! In mijn recepten laat ik zien dat je eigenlijk alles mag eten. Zolang je de juiste verhoudingen en porties aanhoudt. Ik houd de juiste balans aan tussen ‘voedzaam’ en ‘ongezond’.  Zo blijf je heel lekker eten, maar toch slank. Benieuwd naar de recepten? Bekijk  alle recepten van Slinc.

Slinc. kookboeken Slank & Vitaal deel 1, 2 en 3

Om dit intensieve traject te ondersteunen is er een gratis Slinc. app en het persoonlijke boek voor het Slinc. dieet ‘My way of life’. Met opdrachten, tips en weetjes, een eetdagboek, voor- en na foto’s schrijf je je eigen persoonlijke leerboek. Met wekelijkse opdrachten blijf je gefocused op je doel: je gewicht behouden. Het dieetboek My way of life geeft je meer inzicht in de mentale verandering, in de huidige levensstijl en –instelling en hoe je dit kan veranderen om je gewicht goed te behouden.

Gratis Slinc. app

Het boek voor diëten wordt ondersteund door de gratis Slinc. app. Hier kun je je gewicht in bijhouden, je eetmomenten afvinken, een herinnering instellen voor het innemen van je supplementen, bijhouden hoeveel water je drinkt etc. Een interactieve app waarin je dagelijkse gewichtsafname in een grafiek wordt bijgehouden. Leuk om een dalende lijn te zien!

Slinc. app met boodschappenlijstje

Ook vind je alle belangrijke informatie makkelijk terug. Sta je in de supermarkt, dan heb je je boodschappenlijstje via de app meteen bij de hand. Lukt het even niet of valt je resultaat tegen? Druk dan op de panic button en de checklist helpt je weer snel op de rit.

Gratis dieetboek E-book

Dus zoek jij een boek om te diëten? Met Slinc. ontvang je een totaalprogramma van voeding, begeleiding via het bijgeleverde boek voor het Slinc. dieet met alle nodige informatie en supplementen. Om je een goed idee te geven wat Slinc. precies inhoudt en wat het voor jou kan betekenen, kun je hieronder het gratis Slinc. E-book downloaden.

Slinc. Ebook afvallen met normaal eten

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app Gratis Slinc. app