gratis verzending & volgende dag in huis

Dieetpillen

Hoi, ik ben Rachel, afslank- en voedingscoach. Ik ben met Slinc. in totaal 19kg afgevallen en ik ben inmiddels al 15 jaar op dit gewicht (2 zwangerschappen buiten beschouwing gelaten). Ik ben altijd nét iets te zwaar geweest. Een nét iets te mollig kind, een iéts te stevige tiener. Ik deed destijds vanalles om af te vallen: dieetpillen bestellen, mezelf uithongeren. Maar nadat niks werkte, dacht ik: ik kan dit zelf! Ik opende mijn eigen afslankstudio in Eindhoven en richtte mijn eigen Food, Mind and Body programma Slinc op.

Voor en na foto van afslankcoach Rachel Hulshof die 19 kilo afviel met Slinc.

Dieetpillen versus voeding

Geen dieetpillen meer, maar voedzaam eten in combinatie met voedingssupplementen. Want ik geloof in die combinatie. Het is niet alleen maar dieetpillen kopen en je valt af. Dat is een illusie. Je moet ook je eten aanpassen. Inmiddels begeleid ik al 15 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. Ik ben ervaringsdeskundige en voel me bevrijd van eten. Geen (vr)eetbuiten meer en zonder schuldgevoel kan ik nu genieten van lekker eten.

Dieetpillen bestellen?

Slinc. gaat verder dan alleen afvallen of dieetpillen. Slinc. leert je ook hoe je op gewicht kunt blíjven. Volg mijn blogs, laat me je inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Benieuwd wat je allemaal mag eten? Bekijk hier alle recepten van Slinc. Je kunt los dieetpillen kopen of dieetpillen bestellen, maar met Slinc. koop je een totaalprogramma. Voeding, een eetschema, plantaardige voedingssupplementen en een handig receptenboek.

Benieuwd naar mijn eigen verhaal? Lees ter inspiratie mijn verhaal over mijn strijd met de kilo’s, van baby tot nu.

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app Gratis Slinc. app