gratis verzending & volgende dag in huis

Dieetpillen

Hoi, ik ben Rachel, afslank- en voedingscoach. Ik ben met Slinc. in totaal 19 kilo afgevallen. Het mooiste daarvan is dat ik inmiddels al 15 jaar op dit gewicht ben (2 zwangerschappen buiten beschouwing gelaten). Ik ben altijd nét iets te zwaar geweest. Een nét iets te mollig kind, een iéts te stevige tiener. Ik deed destijds van alles om af te vallen: van dieetpillen bestellen tot mezelf uithongeren. Maar nadat zowel dieetpillen als uithongeren niet werkten, dacht ik: ik kan dit zelf! Ik opende mijn eigen afslankstudio in Eindhoven en richtte mijn eigen Food, Mind and Body programma Slinc. op.

Dieetpillen voor afslanken

De werking van dieetpillen

Destijds probeerde ik dus dieetpillen. Ik zocht eigenlijk een wonderpil om zo snel mogelijk kilo’s kwijt te raken. Dieetpillen zijn onder te verdelen in 5 soorten: eetlustremmers, fat blockers, koolhydraten blockers, groene thee supplementen en een combinatie van afslanktabletten. Deze pillen hebben gemeenschappelijk dat ze zorgen voor een hogere stofwisseling en vetverbranding en dat ze afvallen zonder honger stimuleren.

Belangrijk is dat alle dieetpillen die je in een winkel of drogisterij kunt kopen geen geneesmiddelen zijn. Het zijn voedingssupplementen. En zoals het woord al zegt: een supplement is een aanvulling. Een aanvulling op een gezond eetprogramma. Je kunt dus zeker dieetpillen gebruiken, maar als je slechte eetgewoontes niet doorbreekt, zal je geen resultaat zien. Een wonderpil bestaat helaas niet.

Dieetpillen versus voeding

Ik wilde geen dieetpillen meer. Ik wilde voedzaam eten combineren met voedingssupplementen. Want ik geloof in die combinatie. Het is niet alleen maar dieetpillen kopen en afvallen maar. Dat is een illusie. Sorry als ik je bubbel doorprik. Je moet ook je eten aanpassen. Maar, goed nieuws: een supplement heeft wél een positief effect op meer of sneller afvallen. Als je dieetpillen gebruikt in combinatie met gezond eten en meer bewegen, val je gemiddeld 30% meer af dan zonder de pillen.

Na mijn eigen zoektocht begeleid ik inmiddels al 15 jaar vrouwen in afvallen én op gewicht blijven. Ik ben ervaringsdeskundige en voel me bevrijd. Geen eetbuien meer. Zonder schuldgevoel kan ik nu genieten van lekker eten.

Dieetpillen bestellen?

Slinc. gaat dus verder dan dieetpillen kopen. Slinc. leert je ook hoe je op gewicht kunt blíjven. Volg mijn blogs, laat me je inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Ben je benieuwd wat je allemaal mag eten? Bekijk hier alle recepten van Slinc. Je kunt los dieetpillen bestellen, maar met Slinc. koop je een totaalprogramma. Voeding, een eetschema, plantaardige voedingssupplementen en een handig receptenboek.

Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Lees ter inspiratie mijn verhaal over mijn strijd met de kilo’s, van baby tot nu.

Wil je direct zelf starten? De voedingssupplementen Slinc. Shaper & Fit kunnen je helpen. Dit zijn supplementen op plantaardige basis, in tegenstelling tot veel dieetpillen die een synthetische samenstelling he

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app Gratis Slinc. app